AKO OVO VOĆE UBACITE U ZIMNICU, DOBIĆETE ČIST PROBIOTIK ZA ORGANIZAM: Brzo ga kupite, REŠAVA I OVAJ PROBLEM
Ilustracija, Foto: Printscreen/youtube/ Natašina Kuhinja

paŽnja

AKO OVO VOĆE UBACITE U ZIMNICU, DOBIĆETE ČIST PROBIOTIK ZA ORGANIZAM: Brzo ga kupite, REŠAVA I OVAJ PROBLEM

Bubrezi su zaduženi za izbacivanje toksina, održavanje pH vrednosti krvi, balansiranje elektrolita i proizvodnja određenih hormona

Objavljeno:

Uveliko je vreme za pripremu zimnice, a ako razmišljate o jakom imunitetu, zaštiti od upornih infekcija i čistom probiotku, onda ovu namirnicu požurite da nabavite.

Bubrezi su zaduženi za izbacivanje toksina, održavanje pH vrednosti krvi, balansiranje elektrolita i proizvodnja određenih hormona.

Kao takvi, vrlo su važni za pravilno funkcionisanje celog organizma. O njihovom zdravlju bi posebno trebalo voditi računa. Kako biste sprečili nastanak ili pomogli u izbacivanju već formiranog kamena u bubregu, čaj od brusnice je od izuzetne pomoći.

Brusnica
foto: Printscreen/Youtube/ Lekovite Biljke

Brusnica je bogata antioksidansima, vitaminom C i vlaknima, a upravo zbog bogatog sastava vrlo je moćna u lečenju velikog broja zdravstvenih tegoba. Ova biljka sadrži i urzolinsku kiselinu koja ima neverovatna protivupalna svojstva.

Potiče iz Severne Amerike, a najlekoviti deo biljke su bobice. Slatko je kiselog ukusa i već decenijama je deo tradicionalne medicine.

Najidealnije je da zdravu namirnicu stavite u zamrzivač. Uzmite kesice i stavite brusnice i sve ono što je trenutno na pijaci, ali morate da znate da su tri supene kašike brusnica dnevna doza da budete zaštićeni od raznih bolesti, da podignete imunitet. Tako imate plod koji uvek možete da koristite i stavite u musli od punog zrna. Hranu nikako ne zamrzavajte više puta.

00:37

KOLIKO JE ZIMNICA ZAPRAVO ZDRAVA?! Ekspert na Kurir TV razbija mitove o zimskoj ishrani!

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.