OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SE SAVRŠENO SLAŽU SA SVIMA: Čak ih i PRIJATELJI njihovih partnera vole
Horoskop, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

astro

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SE SAVRŠENO SLAŽU SA SVIMA: Čak ih i PRIJATELJI njihovih partnera vole

Nikad ih ne opanjkavaju i ne govore loše, a kad zatreba, brane ih iz petnih žila

Objavljeno:

Veze mogu biti veoma izazovne, naročito ako nas roditelji ili prijatelji partnera, odnosno partnerke ne prihvataju. Džaba vam sva ljubav kad imate stalno nekog ko vas podriva i govori loše o vama. Jedan od ključeva srećnog partnerstva jeste slaganje s prijateljima naše druge polovine. Postoje horoskopski znaci koji uspešno pronalaze zajednički jezik s partnerovim prijateljima. Evo ko su:

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Blizanci su pravi kameleoni među znacima. Njihova prilagodljivost i briljantna komunikacija čine ih omiljenim u svakoj kompaniji. Zanimljivi, duhoviti, uvek spremni za zabavu i razgovor o raznim temama, Blizanci će probiti led na okupljanjima i uspostaviti prijateljski ton. Stoga ne čudi što se lako slažu sa prijateljima svojih partnera.

Horoskop
Horoskopfoto: Michael Rosskothen / Panthermedia / Profimedia

Vaga (23.septembar - 22. oktobar)

Vage su pravi majstori društvenih interakcija. Njihova priroda je harmonična, teže ravnoteži i pravičnosti, zbog čega se ljudi oko njih osećaju ugodno i bezbedno. Pored toga, Vage imaju dar da svima daju do znanja da su važni i cenjeni, što ih čini izuzetno privlačnim u društvenim krugovima. Prijatelji njihovih partnera brzo ih zavole zbog ove umetnosti uvažavanja i razumevanja.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Lavovi su prirodno harizmatični i obasjani posebnom vrstom svetlosti. Imaju energiju vođe, ali i velikih zaštitnika. Prijatelji njihovih partnera često ih vide kao ljude od poverenja, sa kojima mogu da razgovaraju o važnim temama. Lavovi su strastveni i odani i lako se sprijateljuju sa prijateljima svojih partnera.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolije odlikuju njihova individualnost i originalnost. Često unose svežinu u društvene krugove, a njihova sposobnost da prihvate različitost čini ih neodoljivim za širi krug ljudi. Prijatelji njihovih partnera su često očarani Vodolijama jer osećaju da mogu biti potpuno otvoreni i prihvaćeni bez straha od prerasuda.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.