MEDICINSKA SESTRA VRATILA DUG I SKINULA SE GOLA: Prodaje svoje BUJNE OBLINE na internetu, zbog slika ćete ZANEMETI
Ilustracija, Foto: Printscreen/tiktok/layceeSteel

MORATE ZNATI

MEDICINSKA SESTRA VRATILA DUG I SKINULA SE GOLA: Prodaje svoje BUJNE OBLINE na internetu, zbog slika ćete ZANEMETI

Medicinska sestra prodaje svoje nage slike na internetu

Objavljeno:

Manekenka Lejsi Stil, koja se borila da plati svoje medicinske račune nakon užasnog zdravstvenog problema, postala je milionerka zahvaljujući svom novom poslu.

Medicinska sestra se vratila i postala milionerka, a sve je to zahvaljujući provokativnim fotografijama. Lejsi Stil (32) morala je da pronađe način da plati svoje medicinske račune nakon što su lekari otkrili nekoliko benignih izraslina u njenom telu. Nije se kvalifikovala za finansijsku pomoć, pa je počela da prodaje fotografije na internetu kako bi prikupila novac potreban za svoju operaciju.

Za samo tri meseca uspela je da prikupi polovinu potrebnih sredstava i podigla drugu hipoteku da pokrije ostatak. Nakon što se oporavila od operacije, Lejsi je nastavila sa svojim novim profitabilnim poduhvatom, brzo otplativši preostali dug od 90.000 dolara.

Model iz Ajove, SAD, sada zarađuje ekvivalentan iznos svakog meseca i može se pohvaliti neto vrednošću od 2 miliona dolara.

- Iskreno je ludo kako se život poigrao - rekla je Lejsi, koja deli novosti sa svojih 16.000 pratilaca na Instagramu.

Medicinska sestra
foto: Printscreen/tiktok/layceeSteel

Završila je školu za medicinske sestre, ali je otkrila da ne uživa u toj profesiji.

- Radila sam posao tri godine, zarađivajući 60.000 dolara godišnje. Bili su to dugi sati, smene po 16 sati, bez ravnoteže između posla i privatnog života i puno tuge i bolesti oko vas sve vreme - rekla je ova lepotica za Dejli Star.

Sada je predahnula što je mogla da otplati dug za šest meseci radeći svoj novi posao.

- Neverovatno je što više nemam težinu duga na sebi. Nakon što sam se razbolela, bila sam tako sigurna da ću izgubiti sve za šta sam toliko radila. Bila sam zaista očajna, razbijajući mozak da nađem način da sve to zadržim na okupu - govorila je Lejsi.

Priznaje da joj je „trebalo malo vremena da uđe u posao", ali je rekla da je „kupila svaki vodič za obuku koje je mogla da pronađe i konačno je njena stranica počela da raste“.

- Morala sam da naučim kako da zaista budem svoja i da se angažujem sa svojim fanovima kako bih tamo razvila svoju malu zajednicu. Nikada nisam mislio da ću imati ovakav način života kao danas. Volim da trošim svoj novac na iskustva. Nisam baš za kupovinu ili odeću poznatih brendova. Ne bi me bilo briga da neko živi sa mnom, ali neću da plaćam svaku večeru i odmor, ne želiš da žive od tebe, ti hoćeš njih da grade sa tobom - rekla je ova lepotica.

Bonus video: POPODNEVNI DNEVNIK 31.10.2023.

20:08

POPODNEVNI DNEVNIK 31.10.2023.

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.