USKORO SE ZAVRŠAVA RETROGRADNI SATURN KOJI KOSI SVE PRED SOBOM: Ovim znakovima se MENJA život IZ KORENA
Svemir, Foto: Profimedia

astro

USKORO SE ZAVRŠAVA RETROGRADNI SATURN KOJI KOSI SVE PRED SOBOM: Ovim znakovima se MENJA život IZ KORENA

Neka se spreme za izazovne momente

Objavljeno:

U horoskopu planeta Saturn tradicionalno se povezuje sa disciplinom, redom i karmom. Ova planeta vam pokazuje kako da radite na sebi i koje oblasti su za vas. Tema karme je jedna od ključnih kada se razmatra uticaj Saturna.

Ova planeta je pravedna i neće tolerisati da nepravde prođu nekažnjeno, a Jarčevi su dobro upoznati sa ovom osobinom svoje vladajuće planete. Može se pojaviti i kreativna blokada, jer Saturn voli rutinu i red. Retrogradni Saturn počeo je 17. juna 2023, a završava se 4. novembra.

Horoskop
Horoskopfoto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Ovo su 4 znaka Zodijaka na koje retrogradni Saturn ima najveći uticaj:

Blizanac

Predstavnike ovog horoskog znaka očekuju promene na poslu. Postoji mogućnost da imate više obaveza nego ranije i veći obim posla. Lekcije koje savladate tokom retrogradnog Saturna mogu vam pomoći da postignete uspeh u karijeri.

Ovan

Retrogradni Saturn je ozbiljan test za Ovnove. S obzrom na to da vodite veoma aktivan i energičan život, sada je potrebno da usporite kako biste bolje razumeli sebe i sopstvene želje. Saturn nastoji da vam pokaže u kojim oblastima vam nedostaje kontrola.

Horoskop
Horoskopfoto: Michael Rosskothen / Panthermedia / Profimedia

Devica

Tema dugoročnih veza Devicama je bila najbitnija poslednjih meseci. Dok se Saturn kretao kroz vašu sedmu kuću, uspeli ste da dobijete malo predaha od drastičnih promena u vašem životu kako biste pravilno postavili prioritete u odnosima.

Ribe

Predstavnici ovog horoskopskog znaka nisu mogli a da ne osete uticaj Saturna. Možda se osećate kao da imate težinu celog sveta na svojim ramenima. Najvažnija lekcija retrogradnog Saturna je da se podsetite koliko vredite. Saturn vas je podvrgao raznim testovima kako biste na kraju mogli da pokažete svetu bolju verziju sebe: zreliju i zadovoljniju.

Majke i snajke

02:40

SA NAJVIŠIM OCENAMA OVA PORODICA ZGRABILA POBEDU! Ako ne znate ko je otišao kući sa nagradom od 100.000 dinara POGLEDAJTE OVDE

(Espreso/Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.