OVA MOLITVA SLUŽI ZA ODBRANU OD NEČASTIVIH SILA: Veruje se da pomaže u NAJGOREM OČAJU, zapamtite kako glasi
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

OVA MOLITVA SLUŽI ZA ODBRANU OD NEČASTIVIH SILA: Veruje se da pomaže u NAJGOREM OČAJU, zapamtite kako glasi

Kada se osetite loše, anksiozno ili ste primetili nervozu, vrlo je važno da osvestite taj momenat i da shvatite da morate pomoći sebi u datom momentu. Najbolji način da to učinite je da se pomolite, iskreno i od srca

Objavljeno:

Postoje mnogi načini da vas napadne nečastivi. To su vrlo često negativne misli koje vode u depresiju i negativno raspoloženje, a može biti vrlo često i neuredan način života, prevelike količine alkohola, cigareta, nezdrava hrana, promiskuitet i slične navike i životni stilovi.

Kada se osetite loše, anksiozno ili ste primetili nervozu, vrlo je važno da osvestite taj momenat i da shvatite da morate pomoći sebi u datom momentu. Najbolji način da to učinite je da se pomolite, iskreno i od srca.

Pored najkraće molitve koja uvek pomaže, a glasi: "Gospode Isuse Hriste, Sine Božiji, pomiluj me grešnog!", najbolje je da u momentima kada osećate da je negativna energija oko vas, iskoristite sledeću molitvu:

"Ja sam Božije dete, Isus Hrist je umro za mene i štiti me od svakog zla. Moj život sada je u Božijim rukama od kojih me nikakvo zlo, pa ni ti, ne može odvojiti!"

03:35

SRBI TRAŽE POMOĆ OD SVETE PETKE: Posebna molitva za obolele u KOVID BOLNICAMA

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.