PUNI DŽEPOVI PARA U NOVEMBRU, EVO KOME VLADAVINA ŠKORPIJE DONOSI BLAGOSTANJE: Neće znati šta da rade sa NOVCEM
Novčanik, Foto: George Mdivanian / Panthermedia / Profimedia

astro

PUNI DŽEPOVI PARA U NOVEMBRU, EVO KOME VLADAVINA ŠKORPIJE DONOSI BLAGOSTANJE: Neće znati šta da rade sa NOVCEM

U narednom periodu novac počinje da vam pristiže sa svih strana, a vaš bankovni račun biće sve puniji

Objavljeno: 09:25h

Danas počinje vladavina Škorpije koja traje do 22. novembra. U pitanju je osmi horoskopski znak čiji su vladari su Mars i Pluton. Škorpija vlada tajnama, tuđom imovinom i novcem pa je ovaj period kao stvoren za bankare i sve one koji barataju tuđim parama.

Pomračenje punog Meseca u Biku 28. oktobra 2023. pomoći će nam da se oslobodimo starih navika, dugova, zastarelih obrazaca ponašanja kad su u pitanju novac. Bik je prirodni vladar druge kuće finansija, materijalnih dobara i stabilnosti, tako da će ove teme biti prisutne tokom pomračenja.

Horoskop
Horoskopfoto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Nekoliko dana kasnije 8. novembra Venera, planeta novca, lepote i ljubavi, dolazi kući u znak Vage čime se otvaraju nove mogućnosti za saradnju i poslove u kojima ćemo ostvariti finansijsku dobit.

Bik - Preuzmite odgovornost

U narednom periodu novac počinje da vam pristiže sa svih strana, a vaš bankovni račun biće sve puniji. Važno je da se oslobodite ranijih obrazaca ponašanja kada je u pitanju zarađivanje i trošenje para. U vreme mladog Meseca u Škorpiji 13. novembra 2023. dobićete priliku da preuzmete odgovornost i promenite svoje finansije na bolje. Ovo je vrlo važan period za sve Bikove jer sada grade finansijsku stabilnost za naredne godine. Iskoristite pružene prilike, prihvatite unapređenje i šefovsku poziciju jer vi to umete i možete. Nema više preteranog razmišljanja i kalkulisanja važno je da prepoznate i iskoristite pružene šanse kojih će u ovom periodu biti u obilju.

Rak - Sjajne vesti

Rakove očekuju sjajne vesti po pitanju finansija u vreme vladavine Škorpije. Zahvaljujući vašim dobro isplaniranim i proračunatim potezima značajno ćete poboljšati materijalno stanje. Određene promene u vašem poslu mogu dovesti do povišice, unapređenja ili čak nove poslovne prilike koju ne treba da propustite. Kada Merkur 10. novembra 2023. uđe u vatrenog Strelca, imaćete priliku da pokažete svoje znanje i bogato iskustvo, a samopouzdanje kojim budete zračili doneće veće novčane nagrade. Očekujte da će se ove promene na poslu uticati na vaš privatan život pa se pripremite za potpuno novi nivo uspeha. Ništa vam nije palo s neba, naporno ste radili da dođete na poziciju koju ste zaslužili.

Novac
Novacfoto: Profimedia

Škorpija - Stabilizacija

Sa Suncem u vašoj prvoj kući identiteta imaćete osećaj da ste jaki što će vam pružiti priliku da sve čega se dohvatite uradite na najbolji mogući način. Poslednji godina, a posebno poslednjih nekoliko meseci imali ste uspone i padove na polju finansija koje će se konačno stabilizovati. Čini se da ste naučili lekciju, da znate kako da baratete s parama kako bi vam novac stalno pristizao. Važno je da ozbiljno pristupite poslovnim zadacima, a vaša marljivost i reputacija biće podsticaj za vaše kolege da i sami maksimalno doprinesu poslu. Nemojte se plašiti da svoje veštine podelite sa drugima jer će to doneti brojne benefite i njima i vama.

Strelac - Razgovori s pravim ljudima

Sa Merkurom, planetom umrežavanja i komunikacije, koja ulazi u vašu prvu kuću samopouzdanja 10. novembra 2023. započećete razgovore sa pravim ljudima u pravo vreme. Ovo će biti prilika da izađete van okvira i konačno priznate sebi i drugima šta želite u poslu kojim se bavite kako biste zaradili brdo para. Vi ne umete dugo da se zadržite na istom poslu, brzo vam dosadi i niko od vas ne očekuje da radite posao bez strasti. Kad shvatite šta je to što vam podiže adrenalin, bez obzira na prepreke ili zahteve, moći ćete da radite ono što volite i da pri tom dobro zarađujete. Samo treba da pratite sopstvene ambicije i ono što želite, prilike će se same namestiti.

Majke i snajke

02:40

SA NAJVIŠIM OCENAMA OVA PORODICA ZGRABILA POBEDU! Ako ne znate ko je otišao kući sa nagradom od 100.000 dinara POGLEDAJTE OVDE

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.