KONOBARICA OTKRILA KOJU NEMORALNU STVAR RADI SVAKI PIJANI GOST: Nažalost i SRBI to rade u svakom NOĆNOM IZLASKU
Kafić, Foto: Profimedia

KO BI REKAO

KONOBARICA OTKRILA KOJU NEMORALNU STVAR RADI SVAKI PIJANI GOST: Nažalost i SRBI to rade u svakom NOĆNOM IZLASKU

Ne razlikujemo se mnogo po ovom nemoralnom delu od ostatka sveta

Objavljeno:

Gostiju ima raznih, hiljade različitih ljudi na dnevnom nivou prođe kroz kafić ili restoran i za sve njih je potrebno strpljenje, čak i onda kada konobaru nije dan. Upravo zbog toga je za najstresniji posao na svetu proglašen posao konobara.

U prilog to, konobarica iz jednog paba u Velsu otkrila je kakve goste niko ne podnosi, a sve zbog krađe jedne stvari - čaše. Ona redovno na društvenim mrežama deli savete i kako kaže, "svakodnevne borbe u ugostiteljstvu". Ovoga puta nije ostala ravnoduša na kradljivce čaša. Obično se to dešava sa pijanim gostima koji se zanesu. Kako kaže, takvi gosti ne bi ukrali TV ili cenovnik, ali zato čaše obožavaju. Nakon toga su se oglasili mnogi, a dobra većina se slaže da u tome nema ničeg lošeg.

Kafić
foto: Profimedia

"Izvinite, ali sa cenom koja mi se naplaćuje za piće… ako je ono u njoj hladno, ide sa mnom", napisao je jedan.

"Nakon što sam svoju mesečnu platu potrošio na noćni izlazak, verujem da je fer-plej uzeti čašu ili dve", dodao je drugi, dok je treći rekao da je novu kuću ispunio samo kafanskim čašama.

Pročitajte kojim se to signalom koriste konobari kako bi vas što pre najurili iz kafića.

"Pabovi ih dobijaju besplatno! I ne postoji politika povrata kada kupim kriglu, pretpostavljam da su uključene u cenu", dodaje je još jedna mušterija za kraj, nakon čega se oglasio i vlasnik jednog paba koji je tvrdio suprotno.

BONUS VIDEO

00:57

KONOBAR POKAZAO ŠTA MU SE DEŠAVA DOK MU KORONA HARA TELOM: Ne veruju mi da ne osećam ništa pa samo pojeo užasno s*anje (VIDEO)

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.