DOSTA VAM JE NEUREDNOG HODNIKA: Transformišite ga uz pomoć OVOGA kako bi izgledao perfektno!
Foto: Promo, Naslovna: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

online prodaja

DOSTA VAM JE NEUREDNOG HODNIKA: Transformišite ga uz pomoć OVOGA kako bi izgledao perfektno!

Ovaj set će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoj hodnik, bez obzira na njegovu veličinu

Objavljeno:

Kada otvorite vrata svog doma želite da bude uredan i lepo organizovan. Zaboravite na problem nagomilane obuće, bačenih stvari i ostalih sitnica koje remete njegov izgled. Zaboravite na preskakanje te gomile i nerviranje zbog takvog haosa. Sada nikad nije bilo lakše da vam hodnik bude sređen i funkcionalno organizovan. Sve što vam je za to potrebno jeste polica za cipele i čiviluk! Osim što rešava problem neurednog hodnika, lako se uklapa u isti i daje mu novi izgled i osvežava vaš prostor.

Polica i čiviluk
Polica i čivilukfoto: Promo

Polica za cipele i čiviluk za hodnik kombinuje funkcionalnost i estetiku kako bi unapredili vaš prostor za hodnik. Polica za cipele nudi dovoljno prostora za vašu obuću, čuvajući je uredno i lako dostupnom. Čiviluk, sa svojim brojnim kukama i vešalicama, omogućava vam da organizujete svoje kapute, šešire i torbe sa stilom.

Ovaj set će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoj hodnik, bez obzira na njegovu veličinu. Izrađeni su od kvalitetnih materijala, obezbeđujući trajnost i dugotrajnu upotrebu. Sa ovim policama za cipele i čivilukom za hodnik, vaš ulaz će biti čist, organizovan i estetski privlačan!

Polica i čiviluk je od tvrdopresovane plastike. Ima 4 police za odlaganje obuće između kojih je razmak 16cm. Dimenzije ove police su 154cm x 60cm x 29,5cm.

Uredite hodnik i poručite ovu policu i čiviluk OVDE po ceni od 2.640 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.