U OVOM ZNAKU SE RAĐAJU NAJGORI OČEVI: Njihova DECA su emotivno NESTABILNA i DEPRESIVNA, klonite ih se
Ilustracija, Foto: AP

obratite pažnju

U OVOM ZNAKU SE RAĐAJU NAJGORI OČEVI: Njihova DECA su emotivno NESTABILNA i DEPRESIVNA, klonite ih se

Ova uloga je njihov pravi životni poziv

Objavljeno:

U daljem teksu saznajte koji znakovi su najbolji u ulozi oca, a rangirani su od najboljeg do najlošijeg...

Jarac

Jarčevi su naprosto rođeni da budu očevi. Ova uloga je njihov pravi životni poziv.

Jarčevi žele da njihova deca budu odgovorna i obrazovana. Oni uvek nalaze nove načine za vaspitavanje dece, i kreativne i tradicionalne. Koliko god želeli da svojoj deci pruže sve što požele, uvek se trude da ih ne razmaze previše. Takođe, oni žele da njihova deca budu nezavisna i sposobna da samostalno razmišljaju.

Bik

Bikovima je veoma važno da se njihova deca osećaju sigurno, kao i to da razumeju važnost porodice.

Bikovi su veoma strpljivi sa svojom decom i gotovo nikada ne viču na njih. Njihova deca znaju da će oni biti tu za njih u bilo kom trenutku.

Blizanci

Blizancima je važno da njihova deca, pre svega, budu fizički i mentalno zdrava. Blizanci podstiču svoju decu da se bave sportom, ili bilo kojom drugom vrstom fizičke aktivnosti koja ih održava u formi i omogućava im da budu angažovani.

Blizanci se uvek trude da svo svoje znanje prenesu da decu, jer im je veoma važno da ona budu kulturno obrazovana.

Rak

Rakovi se trude da očuvaju porodične tradicije, bilo da se radi o igranju društvenih igara, odlasku u bioskop ili odlasku u zoološki vrt. Oni žele da svi članov porodice budu bliski.

Međutim, ponekad se njihova deca mogu osećati kao da su oni previše uključeni u njihov život. Rakovi, veoma je važno da poštujete privatnost svoje dece kada im ona zatreba.

otac
foto: Profimedia

Škorpija

Škorpije žele da njihova deca budu društveno aktivna, i zbog toga ih često podstiču da učestvuju u što više dodatnih aktivnosti.

Škorpije smatraju da je zauzeto dete srećno dete, tako da uvek pokušavaju da im pomognu da ostvare sva svoja interesovanja. Međutim, čak i ako uvek žele najbolje za svoju decu, Škorpije nekada mogu biti veoma stroge.

Ribe

Najveća vrednost Riba jeste to što su uvek ljubazni prema drugima. Zbog toga njihova svakodnevno deca uče da budu ljubazna prema drugim ljudima i pokazuju poštovanje prema svima koje upoznaju.

Ribe, iako su vaše namere kao oca divne, velike i nesebične, ponekad zaboravite da dodate malo strogoće. Ne želite da budete previše popustljivi prema svojoj deci. Ponekad je u redu reći “ne”.

Vage

Jedna od najvažnijih porodničnih vrednosti za Vage jesto to da tajne ne smeju da postoje. One teže ka tome da njihova decu ne kriju ništa od njih. Vage uvek stavljaju potrebe svoje dece na prvo mesto, zbog čega im ponekad može biti teško da kažu “ne”.

Zbog toga što su voljne da uvek ispune želje svoje dece, Vage mogu olako postati mrzovoljne i uvređene ukoliko osete nepoštovanje.

Ovan

Ovnovi su veoma strastveni. Njihova strast i posvećenost osnova je uspeha njihova dece. Njihova deca će od njih naučiti kako da budu skromna i nezavisna. Ipak, Ovnovi ponekad dozvole da tvrdoglavost prevlada, što može izazvati svađu u porodici. Ovnovi, pokušajte da budete malo strpljiviji…

otac
foto: Profimedia

Devica

U kući punoj dece, Device uvek vode računa da svi budu čisti i uredni. One su uvek upućene u sve obaveze svoje dece i trude se da ih nauče da budu odgovorna. Iako su ponekad malo opsednute čistoćom, one se trude da poštuju mišljenje i osećanja svoje dece. Međutim, nekada ih mogu malo preopteretiti svojom pažnjom – često popravljanje raščupane kose ili pozivi na svakih deset minuta. Device, to može postati malo naporno.

Lav

Lavovi ponekad mogu biti prilično popustljivi i impulsivni. Beskrajno razmaze svoju decu, i to rade bez oklevanja. Žele da njihova deca imaju bolji život nego što su oni imali. Međutim, ponekad se zbog toga fokusiraju na sopstvene potrebe, a ne na potrebe dece.

Lavovi, imate mnogo važnih lekcija kojima biste ih mogli naučiti, a možda je to nešto na šta biste se trebali više fokusirati, umesto da im stalno ispunjavate svaku želju, piše "YourTango".

Strelac

Strelčevi vole da putuju i veoma su avanturistički nastrojeni. Oni žele da njihova deca budu ista, ali ponekad mogu da odu toliko daleko da ih pravo iz škole odvedu na neki izlet, ili putovanje.

Oni žele da njihova deca vide svet i steknu kulturno obrazovanje. Zbog toga im je ponekad teško da odrede prioritete. Često previde svoju ulogu roditelja i postanu prijatelj svojoj deci, što može dovesti do većih problema u budućnosti.

Vodolija

Vodolije se, kao roditelj, osećaju kao da moraju biti najbolji prijatelj svog deteta. Veoma su opuštene i mirne. Nekada mogu biti emocionalno odvojene, a kada je u pitanju odgajanje deteta, ova osobina može škoditi tome. Deca žude za emocionalnom podrškom i trebaju je, a bez nje mogu postati depresivna i suočiti se sa nizom drugih prepreka u svom životu.

Vodolije, istina je da nemaju svi ono što je potrebno da budu najbolji roditelji na svetu, i to je u redu — svi pravimo greške.

06:31

ULAZIMO U GODINU OSMICE KOJA ĆE BITI BOLJA, ALI NE ZA SVAKOGA! Numerolog otkriva ko će osetiti POBOLJŠANJE već od oktobra!

(Espreso/Sensa.hr/Yourtango)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.