UZ OVAJ TRIK ĆETE OSUŠITI MOKRI VEŠ U ZATVORENOM BEZ PO MUKE: Ne treba vam GREJANJE, zapamtite ga (VIDEO)
Sušenje veša, Foto: Profimedia

PAŽNJA

UZ OVAJ TRIK ĆETE OSUŠITI MOKRI VEŠ U ZATVORENOM BEZ PO MUKE: Ne treba vam GREJANJE, zapamtite ga (VIDEO)

Tokom jeseni i zimi je, pak, borba sa sušenjem malo izazovniji zadatak

Objavljeno: 10:07h

Sušenje mokrog veša leti je jednostavan posao. Mašina odradi svoje, odeća se iznese na svež vazduh i za par sati zraci sunca i lagani povetarac potpuno je osuše. Proces je toliko brz da ne stignemo ni da operemo drugu turu veša, a prva je već spremna za peglanje.

Tokom jeseni i zimi je, pak, borba sa sušenjem malo izazovniji zadatak.

Temperature vazduha su niže, sunčeve svetlosti skoro da uopšte nema, a odmaže i velika količina vlage u vazduhu. Odeća se na kraju suši jedan i po do dva dana, dok nova gomila haljina, majica, pantalona i košulja već čeka svoj red. Uz sve to, hladnoća neretko zamrzne komade odeće i pretvori ih u ukočene uspravne oblike koje jedino toplota može vratiti u prvobitni izgled.

Toplotu tada možemo pronaći jedino u kući pa veš brže-bolje odlažemo na radijatore i sušilo postavljamo u kupatilo ili spavaću sobu. Drugim rečima, snalazimo se koliko nam prostor u kojem stanujemo to dopušta. Ali, pritom ne razmišljamo hoće li radijator možda isušiti komade odeće, ni da li je odlaganje mokrog veša u sobi zdravo.

Ovaj video vam pokazuje kako osušiti veš mnogo brže za vreme lošijeg vremena. Iako mnogi veruju da treba upaliti grejanje to je zapravo pogrešan način. Zbog mokre odeće raste vlaga zbog koje se rublje još sporije suši.

01:23

IMATE PROBLEM SA GREJANJEM? Ovo je RAZLOG zašto su vam MLAKI radijatori u stanu (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.