UGOJILA SE I MUŽ VIŠE NE ŽELI DA SPAVA SA NJOM JER JE "PREDEBELA": Žena se požalila i dobila odgovor koji je SLOMIO
Žena plače jer se ugojila, Foto: Dmitriy Shironosov / Alamy / Alamy / Profimedia

ispovest

UGOJILA SE I MUŽ VIŠE NE ŽELI DA SPAVA SA NJOM JER JE "PREDEBELA": Žena se požalila i dobila odgovor koji je SLOMIO

"U braku sam tri godine i polako sam se ugojila. Volela bih da mogu da kažem da me muž prihvata takvu kakva jesam, ali sinoć mi je rekao da me više seksualno ne želi jer sam predebela"

Objavljeno:

Naš izgled se vremenom promeni, skoro pa neminovno. I to ne bi trebalo da utiče na ljubav. Doduše, i ne deluje kada su osećanja prava. Priča koja sledi otkriva šta se dešava kada osećanja nisu onakva kakvim su se činila.

"U braku sam tri godine i polako sam se ugojila. Volela bih da mogu da kažem da me muž prihvata takvu kakva jesam, ali sinoć mi je rekao da me više seksualno ne želi jer sam predebela. Nemam mnogo samopouzdanja i ovo mi je uništilo poslednji delić samopoštovanja koji sam imala. Nikada nismo imali sjajan seksualni život. Nema jak seksualni nagon a seks smo imali ukoliko bih ja bila glavna i radila sav posao. Ja imam 31 godinu, a on 34. Kada smo se upoznali, nosila sam veličinu S, a sada nosim L", požalila se pa otkrila da čak ima i povredu kolenu zbog čega joj je veoma teško da vodi glavnu reč u seksu, ali to čini jer je to jedini način da ima odnose sa mužem (?!).

Svađa u krevetu
Svađa u krevetufoto: Horázný Josef, Štěrba Martin / ČTK / Profimedia

"Sada kaže da sam preteška čak i za to. Poslednji put kad smo imali seks, rekao mi je da se maknem sa njega čim doživi vrhunac jer se osećao zgnječeno. Nije ga bilo briga što nisam doživela orgazam", otkrila je još šokantnih detalja.

Žena nije skrivala svoj očaj: "Tako sam jadna u vezi, ali čak i pored svega, nikada ga ne bih prevarila. Nebrojeno puta sam ga uhvatila kako flertuje i šalje poruke ženama na Fejsbuku i Instagramu i ne bih se iznenadila da me je prevario. Kako da preokrenem stvari i postanem ponovno privlačna? On zna da ja jako želim decu, ali kako da se to desi kada ne vodi ljubav sa mnom? Jedino što znam jeste da moram da smršam".

Terapeutkinja britanskog The Sun Deidre koja je pomogla brojnim parovima, uputila joj je sledeći savet: "Vaša kilaža nije problem, problem je u sebičnom i okrutnom ponašanju vašeg supruga prema vama. Toliko se loše ponašao prema tebi da si izgubila svo samopouzdanje i sada veruješ da je tvoja kilaža problem. On zna da želiš decu i sada odbija da ima seks sa tobom dok te ponižava i koketira sa drugim ženama. Čini se da ga nije briga za tvoja osećanja. Savetujem ti da razgovaraš sa nekim izvan te situacije kako bi ti pomogao da sagledaš njegovo ponašanje, a to je narcizam".

Kako vi komentarišete ovu priču?

Majke i snajke

48:00

MAJKE-I-SNAJKE-SE05-EP06

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.