IZRAČUNAJTE LIČNI BROJ ZA 2024. GODINU I OTKRIJTE ŠTA VAM ON PORUČUJE: Budite spremni pred SUDBINOM, saznajte odmah
Ilustracija, Foto: Printscreen/Infopult

koji je vaš broj?

IZRAČUNAJTE LIČNI BROJ ZA 2024. GODINU I OTKRIJTE ŠTA VAM ON PORUČUJE: Budite spremni pred SUDBINOM, saznajte odmah

Pitate li se koji broj vam je određen za nadolazeću godinu i kakve lekcije u sebi nosi, imamo odgovor

Objavljeno:

Za početak potrebno je izračunati broj 2024. godine, koji zatim treba pridodati vašem ličnom broju, datumu rođenja. Broj 2024. godine je osmica (2 + 0 + 2 + 4 = 8). Sledeće izračunajte svoj broj, npr. ako ste rođeni 16.8.1977. saberite prvo cifre dana i meseca (1 + 6 + 8 = 15). Zatim taj broj svedite na jednocifreni (1 + 5 = 6). Nakon toga, po istom sistemu svedite i godinu rođenja na jednocifreni broj ( 1+ 9 + 7 + 7 = 22 tj 2 + 2 =4). Zatim spojite i saberite ove brojeve sve dok ne dobijete ponovno jednocifreni broj. Dakle: 8 + 6 + 4 = 18 tj. 1 + 8 = 9. Vaš broj je 9!

Šta vam naredna godina poručuje? Numerologija ima odgovore, a prenosi ih Sensa.hr.

Godina u broju 1

Pred vama su brojne promene, a kako biste iskoristili njihove potencijale potrebno je napraviti čišćenje ormara. Koliko fizičkog, toliko i na ličnom nivou. Vreme je za pronalazak nove perspektive iz koje ćete pristupati situacijama. Prihvatite ovu godinu kao što prihvatate proleće. Utonite u nove izazove puni pozitivne energije i želje za stranim.

Žena, Sreća
foto: Profimedia

Godina u broju 2

Ovaj broj unosi novu energiju u vaš život. Čini se kako ćete preuzimati manje inicijative, a oslanjati se na saradnje uz diplomatski pristup. To je dobar stav, ali osvestite kako ćete njegove plodove ubrati tek nakon što se odreknete nekih delića sebe koji su vam zapravo bitni. Razmislite o tome šta želite da žrtvujete i zašto.

Godina u broju 3

Vi ste srećnici koji vladaju 2024. godinom. Možda su vašim životom dominirali zahtevi, prohtevi drugih, ali ovo je vreme isključivo za vas. To ne znači kako više nećete imati dosadne obaveze, ali ne dopustite sebi da gledate na svet kroz oči i potrebe drugih. Saslušajte savete od onih koji vas vole i cene i iskoristite ovaj period za oslobođenje imaginacije. Jer, inspiracije vam sigurno neće nedostajati.

Godina u broju 4

Ovo je godina za postavljanje temelja na kojima ce se graditi vaša budućnost. Papirologija i obaveze trebaju se rešiti pažljivo, detaljno. Ne dozvolite sebi propuste. Okrenite se ka svojoj porodici i ne dozvolite ikome da vas potcenjuje. Oni koji su to uradili, uvideće svoj propust. Osim ključnog broja 4, uz vas se ove godine veže i dve reči: pažljivo planiranje.

Godina u broju 5

Ulazite u period u kojem je promena nužna kako bi se ostvario progres. Stvoriće se prilike za nova putovanja, poznanstva, poslove. To će samo rasplamsati vašu želju za novim i avanturističkim. Prigrlite slobodu koju vam ova godina i broj nude. To ne znači kako svako iskustvo mora biti jedinstveno, ali pokušajte da sebi priuštiti što veću širinu.

Par, Letovanje, Leto, Plaža, Ljubav, Sreća, Bikini, More, Odmor
foto: Profimedia

Godina u broju 6

Osećaćete izuzetnu odgovornost prema porodičnim i poslovnim ulogama. Važno je zapamtiti da se ove godine ništa neće realizovati ako se zatvorite u sebe i dom i ne iskoristite društvene veze. U porodičnim odnosima sebi dozvolite da pustite istinu na videlo i poslužite kao primer onima koji ne znaju da sagledaju stvarnost ili pak onima koji ne znaju da verbalizuju svoja osećanja. Pristupite svima s kojima se susrećete mirno i ne dopuštajte da vas iko izbaci iz takta.

Godina u broju 7

Vama se smeši godina dopusta. Nakon svih izazova trenutne godine, zasigurno zaslužujete priliku za rekuperaciju tela i duha. Prepustite nekom drugom brigu o stvarima koje ste do sada primarno vi obavljali jer ove godine to možete. Važno je odvojiti vreme za sebe, meditaciju i posvećenost svojem unutrašnjem ja. Osetite li se usamljeno ili mislite kako gubite snagu za ostvarivanje nekih planova, znajte kako to stanje neće potrajati. Prijatelji bi mogli da posile kako za njih nemate vremena. Moguće je da se upravo to i dogodi, ali svi ponekad trebamo promene kako bismo rasli.O poslednjoj cifri u datumu rođenja saznajte ovde.

Godina u broju 8

Finansije će biti prioritetna tema. Jasno je kako prvo treba investirati u nove koncepte, ali razmislite koliko i zašto. Svakako proverite investicijski plan nekoliko puta ili čak od nekog iznosa ili odabira odustanite. Kako je ovo doba berbe za vas, a posejali ste semenke koje su urodile bogatim plodovima, znajte kako vas očekuje nagrada za poslednjih sedam godina. Potražite savet iskusnijih, a ukaže li vam se prilika vezana uz nekretnine – ugrabite je.

Godina u broju 9

Zatvarate devetogodišnji ciklus. Uđite u novi odmicanjem od svega što vas guši, čini nezadovoljstvo ili vam jednostavno ne odgovara. Mnoge situacije i osobe ste prerasli i ne treba da budete ičija žrtva, pogotovo ne sebi. Takođe se nemojte držati za one kojima je od vas potrebna sloboda. Ovo je proces zatvaranja i otvaranja poglavlja, a odlučite se da sami budete svoj autor. Važno je popuniti sve rupe koje možda još imate i udahnute sveži vazduh.

BONUS VIDEO:MIRZA SELIMOVIĆ OBELODANIO TAČAN DATUM IZLASKA NOVOG ALBUMA! Pevač potom otkrio da li će doći na koncert ALEKSANDRE PRIJOVIĆ

03:23

MIRZA SELIMOVIĆ OBELODANIO TAČAN DATUM IZLASKA NOVOG ALBUMA! Pevač potom otkrio da li će doći na koncert ALEKSANDRE PRIJOVIĆ

(Espreso/krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.