NIKAD BRŽE I JEFTINIJE NEĆETE SKINUTI KAMENAC I MRLJE SA TEGLE: Trik koji ŠTEDI, a radi posao - blistaće kao nove
Pegla, Foto: Printscreen/Youtube/Kuhinja Valentina Mašković

savet

NIKAD BRŽE I JEFTINIJE NEĆETE SKINUTI KAMENAC I MRLJE SA TEGLE: Trik koji ŠTEDI, a radi posao - blistaće kao nove

Jednostavan trik koji će vam očistiti peglu za tili čas

Objavljeno:

Svi znaju koliko muke može da izazove prljava površina pegle i zapušene rupice pune kamenca. Da vam se prljavština ne bi prenosila sa pegle na čist veš, s vremena na vreme očistite peglu domaćom pastom.

Sastojci:

supena kašika sode bikarbone

dve supene kašike vode

malo jabukovog sirćeta

Brisanje pegle
Brisanje peglefoto: Printscreen/Youtube/Kuhinja Valentina Mašković

Postupak:

U činijici pomešajte sodu bikarbonu i vodu tako da dobijete gušću pastu, pa je nanesite na ploču pegle, ostavite da odstoji nekoliko minuta i potom dobro prebrišite krpom natopljenom mlakom vodom.

Staru četkicu za zube spustite u malo vinskog sirćeta, pa energično istrljajte površinu pegle.Savet za ribanje kamenca sa wc šolje pogledajte ovde.Na kraju, sipajte vodu u dozer pegle i uključite opciju za ispuštanje pare, pa peglu stavite na neki stari peškir ili krpu i pritiskajte dugmence za izbacivanje vodene pare nekoliko minuta. Kad isključite peglu iz struje, ostavite je da se ohladi i izglancajte pek-papirom ili alu-folijom.

BONUS VIDEO:EVO KAKO PREPOZNATI NAJSLAĐU LUBENICU! Uzgajivač otkrio genijalan trik koji malo ko zna SA OVIM METODAMA NIKADA NEĆETE POGREŠITI

01:25

EVO KAKO PREPOZNATI NAJSLAĐU LUBENICU! Uzgajivač otkrio genijalan trik koji malo ko zna SA OVIM METODAMA NIKADA NEĆETE POGREŠITI

(Espreso/krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.