SREDINA OKTOBRA DONOSI VELIKU SREĆU ZA OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA: Mesec u Lavu će od njih napraviti PRAVE SREĆNIKE
Horoskop, Foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

astro

SREDINA OKTOBRA DONOSI VELIKU SREĆU ZA OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA: Mesec u Lavu će od njih napraviti PRAVE SREĆNIKE

Horoskop nam otkriva da 16. oktobra imamo značajnu astrološku pojavu na nebu - pun Mesec u Lavu

Objavljeno:

Ovaj kosmički događaj donosi sa sobom promene koje će uticati na različite znakove Zodijaka. Dok će za neke biti period intenzivnih izazova, drugi će proći kroz ove transformacije sa srećom na svojoj strani. Otkrijmo koje tri znaka očekuje blagodat ovog punog Meseca.

Blizanci

Pun Mesec u Lavu poziva vas da se pozabavite aspektima vašeg života koji nisu nužno fizički vidljivi. Ova astrološka pojava podstiče dublje razmišljanje i osvešćivanje stvari koje ste možda dosad ignorisali, direktno ili indirektno. Ona vam pruža priliku da se suočite sa problemima koje ste možda gurnuli pod tepih. Tehnike opuštanja i introspekcije mogu vam pomoći da redefinišete prioritete i osigurate da se brinete o svojim fizičkim i mentalnim potrebama.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Devica

Pun Mesec u Lavu donosi značajne promene u vašem svetonazoru. Ova energija useljava se u domen vaše životne filozofije i ukazuje na važno vreme za istraživanje, proširivanje horizonta i prihvatanje raznolikosti u svetu oko vas. Možda ćete osetiti unutarnji poziv da se uronite u knjige koje se bave pozitivnim transformacijama, ili ćete dublje istraživati svoju podsvest.

Jarac

Pun Mesec u Lavu budi kreativnost u vama. Ova astrološka pojava inspirisaće vas da razvijete i iskoristite svoje kreativne ideje, a sada je idealno vreme da ih pretvorite u poslovne poduhvate. Ohrabriće vas da se okružite ljudima koji podržavaju vaše duhovne težnje i potrebe. Takođe, podstaći će vas da radite na sebi i unapredite aspekte koji će omogućiti vašem unutrašnjem detetu da se opusti i uživa u istraživanju.

Majke i snajke

48:09

MAJKE-I-SNAJKE-SE05-EP04

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.