ONI KADA SE NALJUTE, BOLJE BEŽITE KOLIKO VAS NOGE NOSE: Nema LJUĆIH od ovih horoskopskih znakova - OPAKI I BESNI
Svađa, Foto: Profimedia

opasni su!

ONI KADA SE NALJUTE, BOLJE BEŽITE KOLIKO VAS NOGE NOSE: Nema LJUĆIH od ovih horoskopskih znakova - OPAKI I BESNI

Njihovoj ljutnji nema kraja

Objavljeno:

Iako smo upoznati s pozitivnim osobinama horoskopskih znakova, postoji i druga strana priče koja je jednako fascinantna – tamniji, intenzivniji aspekti koji se pojavljuju kada se ti znakovi naljute.

Vatreni Ovan

Ovnom vlada asertivan i energičan Mars. Poznati po vatrenom temperamentu, brzo se razljute kada su isprovocirani. Kada je Ovan ljut, pokazuje intenzivan, nezaustavljiv bes koji može biti prilično zastrašujući. Njihova agresivna priroda i sklonost srljanju u sukobe čine ih jednim od najstrašnijih znakova Zodijaka kada se njihov bes oslobodi.

Tajanstvena Škorpija

Škorpije se često povezuju sa strašću, intenzivnošću i tajnovitošću. Kada se Škorpije naljute, njihove emocije su duboke i tamne. Poznati su po osvetoljubivoj prirodi i sposobnosti da zameraju duže vreme. Ljutnja Škorpije je poput tinjajućeg vulkana koji čeka da eruptira i na najmanju provokaciju. Njihov proračunat i strateški pristup osveti čini ih silom na koju treba računati kad su ljuti.

Odlučni Jarac

Osobe u znaku Jarca poznate su po svojoj disciplini i odlučnosti. Međutim, kada su gurnuti do svojih granica, njihov bes može biti ogromna sila. Jarci se ne ljute brzo, ali kada to urade, to je kontrolisani i proračunati ispad. Njihovo ledeno držanje i sposobnost presecanja emocija oštrim intelektom mogu ih učiniti zastrašujućim protivnikom u svađi.

Horoskop
foto: Andrei Bordeianu / Panthermedia / Profimedia

Kraljevski Lav

Lavovi se često doživljavaju kao samouverene i harizmatične osobe. Međutim, njihov vatren karakter može ih pretvoriti u strašne neprijatelje kada su ljuti. Lavovi imaju jaku želju za priznanjem i poštovanjem, a kada osete da su ugroženi, njihov bes može biti eksplozivan. Njihov urlik može odjeknuti prostorijom, ostavljajući druge zapanjene intenzitetom njihovih emocionalnih ispada.

Pustolovni Strelac

Strelci su poznati po ljubavi prema avanturama i slobodi. Kada je njihova sloboda ugrožena ili njihova uverenja dovedena u pitanje, mogu postati jedan od najstrašnijih znakova koje možete susresti kada su ljuti. Strelci imaju oštar um i ne plaše se da ga upotrebe u verbalnoj borbi. Njihove vatrene reči mogu ostaviti druge bez reči, čineći ih silom na koju se mora računati tokom svađa, piše Astrotalk, a prenosi 24sata.hr.

BONUS VIDEO:TAJNE IZLAZE NA VIDELO! Ružica Kralj otkriva šta donosi Jupiter svakom od nas: Vi se pazite svađe, a ovaj znak će se ZALJUBITI

01:25

TAJNE IZLAZE NA VIDELO! Ružica Kralj otkriva šta donosi Jupiter svakom od nas: Vi se pazite svađe, a ovaj znak će se ZALJUBITI

(Espreso/krstarica/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.