SRPSKA GLUMICA IZBACILA OVU NAMIRNICU IZ ISHRANE I ŠOKIRALA FANOVE: Evo šta joj se desilo posle SAMO 15 DANA (FOTO)
Marina Ćosić, Foto: Instagram

hit

SRPSKA GLUMICA IZBACILA OVU NAMIRNICU IZ ISHRANE I ŠOKIRALA FANOVE: Evo šta joj se desilo posle SAMO 15 DANA (FOTO)

Glumica je odlučila da izbaci jednu namirnicu iz ishrane

Objavljeno:

Marinu Ćosić znate po ulogama u serijama "Ubice mog oca", "Urgentni centar" i "Istine i laži" , a gledate je i u ulozi Vere u seriji "Zakopane tajne". Marina je veoma aktivna na društvenim mrežama, a sada je odlučila da pokrene izazov - izbacivanje šećera iz ishrane. Rešila je da više ne konzumira slatkiše, a na zanimljiv način je podstakla i druge da urade isto.

"Novi izazov za narednih 10 dana je - izbacivanje šećera. Šta to znači? Nema čokolade, keksa, torti, kolača, pudinga, sutlijaša, griza, sladoleda, šećera u kafi. Onima kojima je to nezamislivo, neka ubace ceđeni sok u toku dana, idealno limun, jedan limun na 750/1L vode i pijte da bi vam bilo lakše", napisala je Marina na svom Instagramu i dodala jedan savet:

Marina Ćosić
foto: prentscreen/instagram/marinacosic

"Ako je baš ozbiljna kriza, kockica najcrnje čokolade na jezik i da se posisa, tako će duže da traje. Cilj izbacivanja šećera je da istražite koliko šećer vlada našim organizmom i potrebama, posebno ako ste naviknuti na velike količine, ali dan po dan. Zato imamo 10 dana", napisala je glumica.

Marina Ćosić
foto: Instagram

Promene koje su se desile

"Ne jedem šećer već 15 dana, s jednim prekršajem prošle nedelje na večeri koji je za mene bio sledećih par dana sa posledicama i rekla sam da to sebi više neću da dozvolim. Zato sinoć nisam pojela ni komadić kolača, a i ni jedan ugljeni hidrat, mada to nije izazov izazova. Verujte u sebe. Vi ste jači od zavisnosti, jer šećer stvara zavisnost", napisala je Marina i dodala:

"Posle pet dana ćete osetiti neverovatne promene u raspoloženju i bistrini uma, a kamoli nakon deset. Zato se pridružite i idemo u susret 2024. jači nego ikada", poručila je glumica koja je okačila fotku svog obroka. "Danas nastavljamo i da podsetim, ništa što ima šećer nije dobrodošlo. Videćete, ako čitate ambalaže, koliko skrivenog šećera ima u raznim prehrambenim proizvodima i koliko mora da se vodi računa o dnevnoj unetoj količini", napisala je glumica.

BONUS VIDEO:OVA NAMIRNICA JE ZDRAVA, ALI OPREZNO SA NJOM AKO HOĆETE DA SMRŠATE! Nutricionistkinja otkriva kakva ishrana može da produži život

02:32

OVA NAMIRNICA JE ZDRAVA, ALI OPREZNO SA NJOM AKO HOĆETE DA SMRŠATE! Nutricionistkinja otkriva kakva ishrana može da produži život

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.