BESKRAJNA MOGUĆNOST ISTRAŽIVANJA: Budite spremni za let sa OVIM neverovatnim dronom na AKCIJI!
Foto: Promo

POGLEDAJTE!

BESKRAJNA MOGUĆNOST ISTRAŽIVANJA: Budite spremni za let sa OVIM neverovatnim dronom na AKCIJI!

Bez obzira da li ste avanturista, fotograf ili profesionalac, dronovi vam pružaju mogućnost da sagledate svet iz potpuno nove perspktive

Objavljeno: 15:46h

U današnjem svetu, tehnologija je postala ključna za mnoge aspekte života. Jedna od najuzbudljivijih inovacija koja je promenila način na koji vidimo svet oko sebe je dron tehnologija. Bez obzira da li ste avanturista, fotograf ili profesionalac, dronovi vam pružaju mogućnost da sagledate svet iz potpuno nove perspktive i da se uzdignete iznad svakodnevnih ograničenja. Istražite i doživite svet na potpuno nov način!

Dron A17S vam može pružiti sve to! Dron kvadrokopter je novije generacije sa poboljšanim upravljačkim mogućnostima gde je omoguceno lakše upravljanje, pa je idealan i za početnike.

Promo
foto: Promo

DRON QUADCOPTER poseduje hd kameru i ima WiFi opciju direktnog gledanja na vašem telefonu ili tabletu. Pored klasičnog džojstika za upravljanje možete da koristite i telefon kako biste pratili šta dron vidi u realnom vremenu. Lak je za kontrolu i zgodan za pristup nepreglednim objektima. Odličan je za snimanje video zapisa bilo gde i na bilo kojoj lokaciji.

Ima razne funkcije kao što su lebdenje, let, svetlost, gore/dole, 360 stepeni okret, napred/nazad, sporo prizemljenje, okret levo/desno. Daljinsko upravljanje je na 2.4GHz frekfencije tako da ne može da dođe do ometanja i mešanje signala. U pakovanju se dobija dron sa punjivom baterijom, kontroler, rezervne elise, HD kamera.

Istražite svet oko vas sa ovim dronom! Poručite ga OVDE po povoljnoj ceni ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

(Espreso/promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.