ASTROLOG VLADIMIR IZNEO STRAHOVITO UPOZORENJE: Ovaj ZNAK ako se ne bude ČUVAO DO 1. OKTOBRA, desiće se...
Astrolog Vladimir Vlajić, Foto: Printscreen/Youtube/PrvaTV

paŽnja

ASTROLOG VLADIMIR IZNEO STRAHOVITO UPOZORENJE: Ovaj ZNAK ako se ne bude ČUVAO DO 1. OKTOBRA, desiće se...

Evo ko će, prema horoskopu, u oktobar uploviti sa sjajnim promenama, a koga čeka blaga nervoza i zašto

Objavljeno:

Poslednji dani septembra su jako turbulentni - za nekoga odlični, a za druge problematični. Pročitajte detaljnu prognozu astrologa Vladimira Vlajića!

Šta nas očekuje poslednje nedelje septembra kada su zvezde u pitanju? Ko će imati sreće u ljubavi, a ko će morati da povede računa u odnosu sa partnerom, otkrio je astrolog Vladimir Vlajić u emisiji "150 minuta" na Prvoj. Prema njegovim rečima, poslednji dani septembra donose jako "čudnu" energiju koja može mnogo toga da promeni. Trigon između Merkura i Jupitera donosi aspekt širenja i dobre vesti, naročito onima koji ih čekaju iz inostranstva, preko stranaca ili ako su vezane za malo veće poslove. Evo ko će, prema horoskopu, u oktobar uploviti sa sjajnim promenama, a koga čeka blaga nervoza i zašto:

"Kad su u pitanju Ovnovi u znaku i podznaku, malo su nervozniji i taj zdravstveni segment najviše je vezan za oscilacije krvnog pritiska. U suštini su dobro, ali malo stariji Ovnovi će osetiti senzacije tog tipa u drugoj polovini nedelje. Pun Mesec u emotivnom segmentu zauzetima donosi malo rasprave, ali i to će proći. Nije nešto što će dugoročno biti prisutno. Neki već postojeći razlog nezadovoljstva izbaciće se u prvi plan, a savet je da polako krenu da komuniciraju sa svojim partnerima. Slobodni tokom vikenda mogu da flertuju i uđu u emotivnu vezu sa nekim ko već postoji u njihovom životu. To će biti lepršavo! U poslovnom segmentu slede lepe vesti.

Bikovima je slaba tačka grlo, ali neće biti ništa strašno. U emotivnom delu, kod slobodnih će biti više interesantnih osoba. Oni su najveći hedonisti horoskopa, privlačiće pažnju i imaće potrebu da se sređuju. Privlače pažnju nekoga ko, meni po aspektima, deluje da je umetnik ili će biti osoba specifičnih interesovanja ili specifičnog izgleda. Svakako, kreativnost je naglašena. Za zauzete, ovo je dobra nedelja za planiranje porodice i nekih zajedničkih aktivnosti. U petak i subotu mogu da očekuju novac, to će ih jako obradovati.

Blizanci su u suštini dobro. Merkur, njihov vladar, završio je retrogradni hod i Blizanci su se vratili u prirodno stanište. Možda trenutno sitničare zbog tog Merkura u Devici, ali im jako dobro radi mozak. Dobar je period za njih. Što se tiče emotivnog segmenta, slobodni Blizanci će nekome dozvoliti da ih laže. Manipulacija od strane nekoga ko je njih odabrao, biće vrlo simpatična. Blizanci će se igrati, dok će zauzeti planirati odlazak na put i zajedničke aktivnosti. U poslovnom segmentu, dobra je nedelja za planiranje i širenje kontakata, to treba da iskoriste do četvrtka.

Horoskop
foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

Rakovi u znaku i podznaku su malo nervozniji, stiže ih umor. Trebalo bi da uspore, ali to će biti teško jer će imati dosta posla i angažovanja. Uspešno će rešiti neke stvari koje su sebi postavili za zadatak. U emotivnom segmentu, upoznaće nekoga na kraćem putu ili putem društvenih mreža. Zauzeti će se baviti sređivanjem svega što je vezano za nekretnine.

Lavovi treba da povedu računa o nogama. Zauzeti će biti napeti, ali od petka se situacija poboljšava. Lep period za slobodne Lavove, sledi im zaljubljivanje i puno strasti. Mogu da upoznaju nekoga putem poslovnih aktivnosti ili prijatelja. U poslu dobijaju pomoć saradnika, rođaka ili mlađe osobe. Bitan dogovor se pravi sredinom nedelje i to bi trebalo maksimalno da iskoriste.

Devicama sledi problem sa nesanicom, ali neće biti strašno. Slobodne su otvorene za avanture, sve će im ići od ruke. Kod zauzetih Devica stara nezadovoljstva mogu da izađu na površinu, naročito u drugoj polovini nedelje, ali otvara se mogućnost da se reše toga. Device su zatvorenije, savet je da iskomuniciraju sa partnerom. Jako je bitno da znaju da mogu da profitiraju kroz partnerske odnose, prijatelje ili neku mlađu osobu. Stoji im mogućnost za pokretanje privatnog posla.

Kad su u pitanju Vage, zdravstveni segment je najviše povezan sa virusnim upalama, pa bi trebalo da povedu računa o tome. Što se tiče emotivnog segmenta, zauzeti bi trebalo da komuniciraju sa partnerima. Sve ovo što se dešava na nebu, naročito u četvrtak i petak, donosi jaču tenziju. Slobodnim Vagama se pojavljuje neko ko je izuzetno lep, ali temperamentan. Baš će privući nekoga ko je jako sličan njima. Bitne promene slede na poslu, naročito u sredu i četvrtak. Ovo baš može da ih izbaci u prvi plan. Ovo je aspekt većih ambicija.

Škorpije treba da povedu računa o bešici. Zauzete Škorpije, ali i slobodne, čeka mnogo strasti. Zauzete mogu da prave neki haos, ali i slobodne mogu da ulaze u priče sa ljudima koji su zauzeti. Škorpije će širiti svoj se**epil. U poslovnom segmentu, biće novina. Početak i kraj nedelje su dosta bitni i dobri. Biće prijatnih iznenađenja.

Slobodnim Strelčevima se otvara mogućnost da upoznaju nekoga u izlasku. Tako će biti raspoloženi i sa nekim će ostvariti dobru komunikaciju. Ipak, ovo su aspekti i za tajne veze. Njih uvek privlači nešto što je nesvakidašnje. Što se tiče zauzetih, dosta će raditi, pa će malo zapostaviti partnera. Biće nervoze, ali i strasti. U poslovnom delu slede lepe vesti početkom i krajem nedelje, finansije će se poboljšati.

Kod zauzetih Jarčeva stoji teža komunikacija, kod slobodnih stoji kontakt sa nekim ko će im jako odgovarati. U poslovnom segmentu, druga polovina nedelje je loša za papirološka rešenja. Trebalo bi da odlože to. U četvrtak, petak i subotu mogu da očekuju novac, obradovaće se.

Vodolijama sledi problem sa stomakom i nesanicom. Kod slobodnih se pojavljuje neko ko je dosta mlađi, interesantan i temperamentan i kod njih stoji mogućnost ulaska u tajnu vezu. Zauzetima sledi malo nervoze, ali i strasti. U poslovnom segmentu treba bolje da se organizuju i to će im smetati tokom cele ove nedelje.

Ribe treba da povedu računa o spazmu, mišiću u ramenom delu. Slobodne Ribe mogu da upoznaju nekoga ko je tek prekinuo emotivnu vezu. Čini se da će tu osobu malo da teše, oraspolože. U tome će uživati. Za zauzete je nestabilna nedelja, komunikacija je malo lošija. Biće para, treba da budu istrajne u nečemu što su zacrtale i mogu da dobiju ono što žele krajem ove nedelje", ispričao je astrolog Vladimir Vlajić.

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.