KAKAV STRAHOVIT UDARAC ZA PRINCA HARIJA: Kraljevska porodica mu BRUTALNO UZVRATILA, TEŠKO da će se IKAD OPORAVITI
Princ Hari, Foto: Profimedia

šok

KAKAV STRAHOVIT UDARAC ZA PRINCA HARIJA: Kraljevska porodica mu BRUTALNO UZVRATILA, TEŠKO da će se IKAD OPORAVITI

Otkako im je Čarls III oduzeo kuću Frogmor, Saseksovi nemaju zvaničnu rezidenciju u Velikoj Britaniji i princ je, navodno, želeo da prespava u Vindzoru, no njegov zahtev je odbijen.

Objavljeno:

Strani mediji otkrili su da je nedavna poseta princa Harija Velikoj Britaniji završila neslavno, budući da mu kraljevska porodica, na čelu sa njegovim ocem, kraljem Čarlsom III, zadaje novi, možda i najveći udarac do sada.

Početkom septembra, naime, princ je doputovao u London, gde se obeležavala prva godišnjica smrti kraljice Elizabete II, njegove bake. Takođe, bio je na dodeli nagrada organizacije WellChild koja pomaže porodicama s teško bolesnom decom, i s kojom je dugo sarađivao. Nakon toga je otputovao u Nemačku, u Dizeldorf na Sportske Igre Invictus, koje je osnovao 2014. godine.

Boravak u Londonu, kako sada otkriva US Daily, nije prošao dobro "na mnogo nivoa". Tokom svoje posete u septembru, princ je snimljen na izlasku iz kapelice Sv. Jurja u dvorcu Vindzor, gde je sahranjena kraljica. Bio je vidno tužan i ozbiljan, a čini se da to nije bilo samo zbog bake, nego i iz drugih razloga.

Otkako im je Čarls III oduzeo kuću Frogmor, Saseksovi nemaju zvaničnu rezidenciju u Velikoj Britaniji i princ je, navodno, želeo da prespava u Vindzoru, no njegov zahtev je odbijen.

Princ Hari, Megan Markl, Kraljica Elizabeta II
foto: AP

Kako pišu US Daily i The Telegraph, zaposleni dvora "koji su s veseljem ispričali neprijatnu priču", tvrde da je Hariju rečeno kako "nije moguće udovoljiti njegovom zahtevu jer ni jedno od imanja nije spremno u tako kratkom roku". Takođe, kralj Čarls sina je pozvao da mu se pridruži u dvorcu Balmoral u Škotskoj, gde je kraljica preminula, no Hari je to odbio "jer je bio jako zauzet zbog Igara Invictus". Očekivano, nije se družio ni s bratom, princom Vilijamom i njegovom porodicom koji, ionako, u to vreme nisu bili u Londonu nego su obavljali "kraljevske dužnosti" 200 kilometara dalje, u Bornemoutu.

Priča tu nije stala, ako se može verovati "pouzdanim izvorima" koji standardno nisu naklonjeni odbeglom princu. Naime, Hari je doživeo i dodatno poniženje jer mu je, nakon odbijanja očevog poziva i smeštaja, rečeno da u budućnosti oca ne može posetiti bez prethodne najave. Teško da bi to i poželeo, no čini se da su mu ljudi s dvora odlučili zadati preventivni udarac. Tako je Hari preko kraljevih pomoćnika obavešten da će u budućnosti morati da pošalje formalni zahtev kada poželi da priča s ocem.

Doduše, The Telegraph piše kako nije baš jasno zna li kralj sve detalje ovog dogovora. Prema rečima pouzdanih izvora u The Daily Beastu, kralj Čarls nikad nije prestao voleti svog sina, no sve je ljući i oseća sve veću bol i neprijatnost zbog Harijevih postupaka i blaćenja britanske kraljevske kuće, a posebno kraljice Kamile

04:22

Brajović otkrio razlog ZABRANE ruskim i beloruskim teniserima da igraju na Vimbldonu: UMEŠANA I KRALJEVSKA PORODICA?!

(Espreso/jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.