STRUČNJAK ZA SNOVE OTKRIO ŠTA ZNAČI KADA SANJATE ZMIJU: Mnogo toga vam GOVORE, a jedna stvar je UŽASAVAJUĆA
Zmija, Foto: Profimedia

sanovnik

STRUČNJAK ZA SNOVE OTKRIO ŠTA ZNAČI KADA SANJATE ZMIJU: Mnogo toga vam GOVORE, a jedna stvar je UŽASAVAJUĆA

Evo šta znači ako ste sanjali zmiju, na sve moguće načine...

Objavljeno:

Zmije su jedan od najstarijih i najbogatijih mitoloških simbola širom kultura i mogu imati različita značenja. Iako ih je Frojd povezivao sa se*sualnim fantazijama za mnoge pojavljivanje zmija u snu se često vezuje za opasnosti ali i transformacije. Šta znači kada sanjate zmiju? Da li se treba pripremiti na neku neprijatnost ili na neku transformaciju koja će vam promeniti život?

Prema profesionalnom analitičaru snova i autoru Lauri Kvin Lovenberg zmije obično u snovima sanjara predstavljaju osobu koja pokazuje loše, prljavo i toksično ponašanje, prenosi Thecut.com.

Zmija može biti povezana i sa zdravljem i lečenjem a Lovenberg kaže kako god se zmija pojavila u našim snovima ne treba ignorisati to.

- Kao što ne biste ignorisali zmiju u stvarnom životu tako ne treba ni u snu da je ignorišete. Ona može ukazivati na neki otrovni element u vašem životu kojeg se trebate rešiti ili vaše isceljenje koje treba da prepoznate. - ističe ona.

Njeno mišljenje deli i Autumun Fourkiler, autohtoni mistik i pisac koji tumači snove vezane za zmiju kao upozorenje na neku izdaju i situaciju koja može da napravi pustoš u vašem životu.

Zmija
foto: RINA

Ako san izaziva moru

Zmija u noćnoj mori dobar je znak da vaša podsvest oseća kako postoji toksična osoba u vašem životu koja predstavlja pretnju. Toksično ponašanje te osobe dostiglo je tačku u kojoj je vaša podsvest morala da vam privuče pažnju.

Ako je san prijatniji

Zmija koja u snu nije zastrašujuća ukazuje na neki zdravstveni problem, lečenje ili situaciju koja još nije u fazi crvenog upozorenja.

Ako sanjate zvečarku..

Kada se neko približi zmiji zvečarki, grabljivac ili čovek, ona će zveckati repom kako bi upozorila na pretnju. To može da ukazuje na toksičnu osobu u vašem životu i da vam govori da obratite pažnju na znakove upozorenja koje ona šalje.

Zmija, Zvečarka
foto: Printscreen/Facebook/Cottonwood Rehab

Ako sanjate neku bezazlenu vrstu..

Na primer, zmija podvezica je potpuno bezopasna tako da ona može predstavljati nekoga prema kome ste bili oprezni ali sada shvatate da nije pretnja.

Ako vam se pojavi više zmija

I broj zmija u snu može imati skriveno značenje. Više zmija može označavati više toksičnih osoba u vašem životu ili neku toksičnu situaciju koja ima više aspekata.Takođe ovaj san može ukazivati na više zdravstvenih problema.

Ako sanjate zmiju u vašoj kući...

To može da znači da se potencijalni stresori nalaze ispod vašeg krova. A može značiti da je toksičnost velika do te mere da je donosite kući, a ako je suprotno zmija napolju, to znači da stvari treba da se otvore i govori o tome.

Ako sanjate ujed zmije...

Ako vas zmija u snu ujede zapitajte se da li postoji zdravstveni problem koji počinje da se popravlja ili rana koja zaceljuje. Ujed može značiti da ste žrtva nečijih kritičnih primedbi.

Zmija
foto: Profimedia

Ako zmija ugrize voljenu osobu...

Ako zmija ujede voljenu osobu ta osoba bi mogla biti ona koja se bavi zdravstvenim ili emocionalnim problemom. U drugom slučaju zapitajte se da li ste vi ta zmija koja baca otrovne reči?

Ako zmija ugrize neprijatelja

Sanjati kako zmija ujeda nekoga koga smatrate neprijateljem može biti vaša želja da ga srušite svojim sopstvenim ujedljivim primedbama i ranjavajućim rečima.

Ako se zmija pojavi u senzualnom snu

Zmije mogu da simbolizuju mušku se*sualnu energiju i ako se nađete se*sualno zainteresovani za muškarca zmije mogu početi da se pojavljuju u vašim snovima na način bez pretnje.

San o zmiji zahteva neku akciju i neku vrstu pokreta kaže Lovenberg. Treba pažljivo ispitati svoj život i da li treba u njemu nešto posebno popraviti.

BONUS VIDEO: Zmija u grobu u Surdulici

04:16

KOGA ZMIJA UJEDE I GUŠTERA SE PLAŠI! Jakovljević: Ljudi su zabrinuti. U Srbiji je Korona virusom zaraženo 1.100 ljudi

(Espreso/novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.