PUNI SE MESEC U OVNU I STIŽE 29. SEPTEMBRA: Evo kakve KATAKLIZME nam se ovog puta spremaju, NEĆE BITI LAKO
Ovan, Foto: Phil Ball / Shutterstock Editorial / Profimedia

astro mesec

PUNI SE MESEC U OVNU I STIŽE 29. SEPTEMBRA: Evo kakve KATAKLIZME nam se ovog puta spremaju, NEĆE BITI LAKO

Setite se onoga što vam je bilo važno ili što vam je na umu bilo u martu i aprilu ove godine, da li vam nešto pada na pamet?

Objavljeno:

Ako se vratimo na mart 2023. godine, podsetićemo se snažnog mladog meseca u Ovnu, praćenog pomračenjem Sunca u Ovnu u aprilu. Namere postavljene u to vreme će verovatno biti u punom cvetu sada pod ovim punim Mesecom u Ovnu, kaže naša dobra stara astrologija.

Setite se onoga što vam je bilo važno ili što vam je na umu bilo u martu i aprilu ove godine, da li vam nešto pada na pamet? Da li se osećate kao da ste sada napravili puni krug?

Mesec
foto: Espreso

Ako vam ništa ne izazove sećanje, znajte da još uvek možete da koristite kreativne vibracije punog meseca Ovna da biste svoje kreacije pustili svetu.

Kreativna magija Meseca u Ovnu

Pun Mesec u Ovnu ima fantastičan potencijal da prenese naše ideje iz uma u ​​fizički oblik. Postoji preduzetnički tok koji dolazi kada je energija Ovna jaka, pa je iskoristite u svoju korist. Energija pod punim mesecom u Ovnu je takođe vatrena i svojeglava, i podstiče nas da budemo hrabri i smeli. Možda ćemo osetiti nalet samopouzdanja i spremnost da preuzmemo veće rizike da bismo dobili željeni rezultat. Ako bi vašem životu trebalo malo više samopouzdanja, malo više kretanja i malo više strasti, Pun Mesec u Ovnu će biti na vašoj strani! Naravno, postoji i druga strana ove energije, jer ponekad kada je vatrena energija jaka možemo biti skloni besu, ispadima, agresiji i frustracijama.

Ciklus pomračenja u Ovnu

Naše emocije mogu takođe biti pojačane pod ovim punim Mesecom kako se približavamo sezoni pomračenja. Pomračenja su obično veoma transformativna i donose promene u naše živote. Ove promene mogu biti eksterne, ali i privatne, unutrašnje. Ovan će vladati energijama ciklusa pomračenja 2024. godine, tako da je ovo naš poslednji redovni pun Mesec u Ovnu do 2025. Sledeći ciklusi Meseca u Ovnu biće pomračenja.

Mesec
foto: Beta/Dragan Gojić

Pun Mesec u Ovnu i Hironu, Ranjeni iscelitelj

Hiron, asteroid poznat kao Ranjeni iscelitelj, aktivan je pod ovim punim mesecom, lebdeći blizu njega. Hiron nas vodi da pronađemo snagu u našim ranama, a ne tugu. Dok je tuga često povezana sa našim ranama, Hiron nas uči da iz njih mogu proizaći nova snaga i mudrost. Hiron nam takođe omogućava da iskoristimo darove isceljenja, saosećanja i intuicije. Osetićemo ovu energiju koja nas ohrabruje pod punim Mesecem u Ovnu. Naučićemo da naša tuga ne mora da nas proždire, već da nas može ojačati. Dug je i jedinstven put do tamo, ali Hiron će biti sa nama.

Pun Mesec u Ovnu

Pun Mesec ima način da osvetlI stvari za nas, a kako pun Mesec u Ovnu osvetljava kraj meseca, možda ćemo početi da se osećamo kao da vidimo kraj godine na vidiku – što može da bude umirujuće! Sa pomračenjima iza ugla, to bi vam moglo pomoći da imate osećaj stabilnosti u svom životu. Ne mora da bude ništa veliko, ali stvaranje rutine za sebe, postavljanje granica i unošenje lepote i umetnosti u svoj život su stvari koje mogu pomoći. Mi smo kreatori sopstvenog Univerzuma!

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV):

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

(Espreso/ Sensa.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.