MESEC ULAZI U ŠKORPIJU, OVO ZNAČI SAMO JEDNO: Očekuje nas vladavina HAOSA, evo ko će NAJVIŠE PATITI
Škorpija, Foto: Profimedia

astro mesec

MESEC ULAZI U ŠKORPIJU, OVO ZNAČI SAMO JEDNO: Očekuje nas vladavina HAOSA, evo ko će NAJVIŠE PATITI

Razni aspekti se dešavaju na nebu, a najnoviji je ulazak Meseca u znak Škorpije

Objavljeno:

Mesec je sam po sebi najbrži satelit koji vrši uticaj na astrologiju i njene aspekte i boravi u jednom znaku najviše tri dana, ali svaki njegovi boravak donese pregršt dešavanja u životima mnogih od nas, bez obzira na to koji smo horoskopski znak.

Naime, Mesec je ušao u misteriozni vodeni znak Škorpije u 00.58, inspirišući nas da istražimo naše emocionalne dubine. On se poravnava sa Saturnom u Ribama u 05.19 podstičući nas da postavimo granice. U ovih par dana, vode se produktivne diskusije o budućnosti, a Mesec se povezuje sa Merkurom u Devici, što je dobro za komunikaciju.

Mesec
foto: Espreso

Šta to donosi svakom znaku?

Ovan

Vi i vaši partneri vodite važne razgovore o novcu. Strahovi od nepoznatog mogu se rešiti, a produktivni razgovori se odvijaju dok se Mesec povezuje sa Merkurom u Devici.

Bik

Vaš fokus se danas okreće ka partnerstvu. Dugoročne obaveze se mogu istražiti dok se Mesec poravna sa Saturnom u Ribama, a bićete inspirisani promišljenom komunikacijom.

Blizanci

Bićete zauzeti rešavanjem liste obaveza. Bićete produktivni na poslu dok se Mesec poravna sa Saturnom u Ribama, a pomaže vam i da se organizujete kod kuće.

Rak

Čeka vas izuzetno romantična i kreativna atmosfera. Odvijaće se produktivne rasprave o budućim planovima, ali će se komunikacija odvijati glatko, piše "Vice.com".

Lav

Istražujete duboka osećanja, a finansijske granice bi mogle biti postavljene dok se Mesec povezuje sa Saturnom u Ribama. Vodićete produktivnu diskusiju o finansijama i drugim resursima.

Mesec, Horoskop
foto: Profimedia

Devica

Dan je naporan za komunikaciju, ali može doći do važnih istraživanja. Vi i partner možete se lako dogovoriti i brzo ćete pokrenuti diskusije.

Vaga

Vaš fokus može biti na novcu, a bićete produktivni dok se bavite listom obaveza zahvaljujući poravnanju Meseca sa Saturnom u Ribama. Možete dodirnuti intuiciju na neki značajan način.

Škorpija

Ovo je divno vreme da se emocionalno povežete sa sobom. Otkrićete da ste posvećeni umetničkom projektu ili ćete sklapate sporazum sa ljubavnikom. Društveni život vam je dobar.

Strelac

Vreme je da usporite i da se odmorite. Ovaj dan može biti dobar za postavljanje granica u ličnom životu, a bićete raspoloženi za diskusije sa kolegama.

Jarac

Okrećete se društvenom životu. U timskom radu vlada lepa energija, a može se desiti da dobijete poruku iz daleka.

Vodolija

Možda ćete u ovom trenutku bitu pred očima javnosti. Uspeh u karijeri može se desiti kada se Mesec poravna sa vašom vladajućom planetom Saturnom u Ribama. Pričaćete i o novcu.

Ribe

Očekujte novu avanturu, a možete se posvetiti dugom putovanju dok se Mesec poravna sa Saturnom u vašem znaku. Možda se bavite temom učenja koja će zahtevati puno pažnje ili ćete putovati negde daleko.

PEVAČ JE DOŠAO DA PROMOVIŠE PESMU, A POSTAO DEŽURNI ASTROLOG NA RADIJU: Komunikacija sa ljudima je lakša jer znam osnove horoskopa:

00:59

PEVAČ JE DOŠAO DA PROMOVIŠE PESMU, A POSTAO DEŽURNI ASTROLOG NA RADIJU: Komunikacija sa ljudima je lakša jer znam osnove horoskopa

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.