OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA DAJU NAJVEĆE UDAVAČE: Ako ste sa njima SPREMAJTE PRSTEN ili ste NADRLJALI
Mlada, Foto: Youtube Printscreen/WANE NewsChannel 15

astro ljubav

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA DAJU NAJVEĆE UDAVAČE: Ako ste sa njima SPREMAJTE PRSTEN ili ste NADRLJALI

Ko hoće da se ženi, ako mu je izabranica ovog znaka samo neka navali

Objavljeno:

Uglavnom svaka devojčica mašta o tome da se uda za dečka svojih snova. Kako godine prolaze i neke krupnije dolaze, sve je realističnije razmišljanje i šansa za princem na "belom konju" je sve manja, ili bar one tako misle.

Tada nastupa strah i osećaj da se nikada neće udati, pa se tako "lovi" prva prilika za potencijalnom vezom i brakom. A ljubav i princ padaju u sam zaborav. Horoskopski znakovi koji su najveće udavače:

JARAC

Jarac važi za znak koji ima najmanje emocija u sebi. Hladni su i sa veoma malo empatije dolaze do svog zacrtanog cilja. Kada je ljubav u pitanju, vrlo brzo zaboravljaju na osećaj zaljubljenosti i gledaju kakvu konkretnu korist imaju od datog partnera. Kada ih uhvati kriza godina, osvrnu se i shvate da su se sve njene drugarice iz klupe udale, kreće prava panika i lov na muža. Koliko god da su samostalni, bez partnera ne mogu jer poštuju tradiciju i brak.

RIBE

Ribe su najemotivniji znak Zodijaka i čitav njihov život izgleda kao potraga za partnerom za kojeg će se obavezati na ovaj način. Nežne su i prilično imaju bajkovitu sliku o braku, pa zbog toga čine sve da udovolje svom partneru. Ako dođe do nesuglasica i rasprave, uglavnom misle da je ona kriva jer sve čini za svog partnera, a on je opet nesrećan. Spremna je da izdrži sve, iako je razvod najbolje rešenje, samo da bi porodica bila na okupu i jer smatra da njeno “da” nije obično.

Fk Crvena Zvezdačanica sa limunom, Vemčanica, Venčanje, Feiping Čang
foto: Printscreen Instagram/xoxofei

RAK

Ovaj vodeni znak je veliki emotivac koji je privržen svojoj porodici. Stvoren je za brak i ako se ne ostvari u ovim vodama, bilo kakav uspeh mu neće značiti ništa. Zbog toga što je mnogo emotivan Rak će i zbog najmanje nesuglasice biti jako povređen. Ono što je zanimljivo je da ako se ovom horoskopskom znaku desi da bude u braku koji ne ide i koji se raspada, ona će sve uraditi da taj brak izgleda savršeno i idilično pred celim svetom, jer ne voli da drugi znaju šta se dešava u njenom braku. Protivnik je razvoda i neće dozvoliti da se osoba koja je sa njim provela zajedničko vreme rastane od njega jer je celog sebe uložio u nju. Takođe smatra da porodica treba da bude jedna i da nije to – to ako je okrnjena, kao i da deca zaslužuju oba roditelja i njihovu neizmernu ljubav odjednom.

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/ Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.