VEČERAS SVI KOJI SU BOLESNI MOGU DA OZDRAVE, A OSTVARIĆE VAM SE I ŽELJE: Astrolog otkrio šta će se DOGODITI NA NEBU
Mlad mesec, Foto: Profimedia

paŽnja

VEČERAS SVI KOJI SU BOLESNI MOGU DA OZDRAVE, A OSTVARIĆE VAM SE I ŽELJE: Astrolog otkrio šta će se DOGODITI NA NEBU

Tokom noći dogodiće se mlad Mesec u znaku Device, koji je najbolje iskoristiti za unapređenje poslovnog dela, radnog mesta i zdravlja

Objavljeno:

U vreme mladog Meseca dobro je krenuti u nešto novo, u ovoj fazi Mesec deluje podsticajno za bilo kakva pokretanja.

- Petak je najznačajniji dan ove nedelje. Tokom noći dogodiće se mlad Mesec u znaku Device, koji je najbolje iskoristiti za unapređenje poslovnog dela, radnog mesta i zdravlja. Ukoliko želite da unesete promene u ove oblasti onda će to najbolje biti od ovog dana. - rekla je za portal Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

- Isplanirajte i zapišite šta je najvažnije što želite da poboljšate i krenite u realizaciju. Planeta Uran podržava ovaj mlad Mesec što daje snažan podstrek za aktivaciju promena i unapređenja. Devica je znak služenja, radnog mesta i zdravlja, pa se u ovim oblastima najbolje mogu iskoristiti povoljni uticaji. Možete očekivati napredak u poslu, ali je dobro i za početak nekog projekta ili pokretanje privatnog biznisa.

- Ove promene koje napravite doneće vam dugoročne povoljne efekte. Opozicija sa Neptunom može doneti izazove u polju zdravlja, pa je važno da povedete računa i obavite rutinske kontrole. Pripazite i na dogovore i informacije koje razmenjujete sa drugima jer može doći do nesporazuma ili nejasnoća. Pokušajte da ne zvocate i ne kritikujete previše ljude oko sebe. Ovog dana Merkur konačno kreće direktno što će doprineti razrešenju nekih nejasnoća, administrativnih pitanja i pregovora u narednom periodu. - zaključila je Jasmina.

Pretvoriti moć Meseca u vašu korist je teška stvar jer je reč o takvoj snazi koja je u stanju da pomeri vodu u okeanima, da utiče na vreme i na raspoloženje. Moć, koja se krije u mladom Mesecu je mnogo jača nego sile koje se osećaju u drugim periodima.

02:52

SEPTEMBAR JE MESEC ZA PROMENE! Lajfkouč Ivana Anđić u emisiji Pusti brigu kako da unapredimo životne navike

(Espreso/Srbija danas/J.Šipčić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.