POZNATA GLUMICA OTKRILA TAJNU SAVRŠENE FIGURE I U 90. GODINI: Nije fora u DIJETI, evo šta morate da RADITE
Džoan Kolins, Foto: Cat Morley / Avalon / Profimedia

SAZNAJTE

POZNATA GLUMICA OTKRILA TAJNU SAVRŠENE FIGURE I U 90. GODINI: Nije fora u DIJETI, evo šta morate da RADITE

Poslušajte korisne savete Džoan Kolins

Objavljeno:

Legendarna glumica otkrila tajnu svoje vitke linije i vitalnog izgleda.

- Vežbala sam s fizioterapeutom i to preporučujem starijim muškarcima i ženama koji žele ostati u formi. Pola sata dnevno to radim i shvatila sam da mi to daje energiju - rekla je glumica Džoan Kolins (90). Britanka ima vitku liniju, a ispričala je kako redovno vežba, ali i pazi na ishranu. Ipak, što se tiče dijeta, dala je posebnu instrukciju.

- Nemojte ići na dijetu, samo jedite manje. Ako treba da smršate nekoliko kilograma da biste stali u nešto, jedite kuvana jaja i brokoli tri dana. Ako želite nešto grickati, pojedite još brokolija. I vežbajte, koliko god to mrzili, morate - govori.

Džoan Kolins
foto: Mike Raison / dmg media / Profimedia

Glumica ne staje ni na poslovnom planu.

U procesu je objave svoje 19. knjige, a ubrzo će krenuti i na set jer počinje snimanje novog filma u kojem glumi vojvotkinju od Vindzora, Volis Simpson. Reč je o filmu koji će govoriti o tome kako je živela vojvotkinja nakon što je preminuo njen muž, nekadašnji kralj Edvard VIII.

Želja legendarne Džoan Kolins je živeti barem do 100., a smatra da će to uspeti ako se bude pridržavala sadašnjeg plana življenja - pravilna ishrana, vežbanje i nega kože. Glumicu mnogi pamte po ulozi u seriji 'Dinastija'.

Za razliku od mnogih zvezda današnjice koje u mladosti kreću s estetskim korekcijama i intervencijama koje često nisu još potrebne, Kolins kaže kako ne voli odlaske na injekcije. Požalila je što je isprobala botoks.

- Jednom sam isprobala botoks, pre mnogo godina, i bilo mi je to užasno. Ja sam glumica i moram zadržati dobru mimiku lica - rekla je.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/MagazinNovosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.