FROJD JE OTKRIO JOŠ ONDA KOJU GREŠKU ŽENE PRAVE SA MUŠKARCIMA: Da biste bile ZADOVOLJNE, uradite OVU STVAR
Sigmund Frojd, Foto: Profimedia

ovako se to radi

FROJD JE OTKRIO JOŠ ONDA KOJU GREŠKU ŽENE PRAVE SA MUŠKARCIMA: Da biste bile ZADOVOLJNE, uradite OVU STVAR

Psihoanalitičar Sigmund Frojd je već tada znao kako treba postučpati u vezama

Objavljeno:

Čuveni psihoanalitičar Sigmund Frojd ostavio je u nasleđe mnoge citate koji će vas navesti da dobro razmislite o svom odnosu sa partnerom. Pa tako je jednom prilikom dao mudar savet ženama koji bi trebalo da usvoje kada biraju partnera sa kojim planiraju da provedu ostatak žvota.

"Žena ne treba da oslabi muškarca, već da ga opusti", izjavio je jednom prilikom čuveni psihoanalitičar ukazujući da čestu grešku većine dama koje pokušavaju da "ukrote" partnera.

Sigmund Frojd
foto: Profimedia

Frojdov savet ženama jeste i da zaborave na pokušaje da ga podstaknu da radi "velike stvari". Možda vaš izabranik nije spreman da "osvoji svet". Brzo ćete se umoriti od stalnih pokušaja i pritiska. Potreban vam je partner koji zrači životnom energijom i koji je i sam spreman za to. Ne treba da mu govorite šta treba da uradi. On će uraditi i tri puta više, ako ne oseća pritisak. Na vama je da ga diskretno podržite, opustite ga sitnicama, skuvate mu kafu, ponudite masažu kad vidite da je pod stresom, smatra Frojd.

Takav partner će učiniti sve što je njegovoj moći da i vi budete srećni, smatra psihoanalitiar.

TUGOVANJE ZBOG TEŠKE BOLESTI ILI GUBITKA IMA OVIH 5 FAZA! Psiholog: Sve je to normalno, ali ljudima je potrebna psihološka pomoć:

02:07

TUGOVANJE ZBOG TEŠKE BOLESTI ILI GUBITKA IMA OVIH 5 FAZA! Psiholog: Sve je to normalno, ali ljudima je potrebna psihološka pomoć

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.