OVIH 5 ZNAKOVA OČEKUJE VRTOGLAVA PROMENA U NAREDNOM PERIODU: Samo jednog čeka NOVAC, ali mora da POVEDE RAČUNA
Horoskop, Foto: Profimedia

astro promene

OVIH 5 ZNAKOVA OČEKUJE VRTOGLAVA PROMENA U NAREDNOM PERIODU: Samo jednog čeka NOVAC, ali mora da POVEDE RAČUNA

Ovog meseca će uticaj Device biti posebno jak, pa promene čekaju svakog od nas

Objavljeno:

Početkom meseca bolje je ne preduzimati aktivne akcije - sačekajte kraj retrogradnosti Venere i Merkura. Ako se vodite astrologijom napravite plan karijere za blisku budućnost - gde želite da budete za 5 godina? Period mladog meseca u Devici je savršeno vreme da se zasadi seme budućeg uspeha. Kraj meseca je pogodan za aktivne akcije, na primer, pokretanje novog grupnog projekta.

Avgust je bio jedan od najenergičnijih meseci ove godine što se horoskopa tiče - samo dva supermeseca. Ali nema manje astroloških događaja u septembru/septembru – povratak u direktno kretanje Merkura i Venere, početak sezone Vage, snažan pun Mesec u Ovnu i još mnogo toga.

Ovog meseca će uticaj Device biti posebno jak, pa promene čekaju svakog od nas. Ipak, ovih 5 horoskopskih znakova trebalo bi da budu spremni za promene na poslu.

Horoskop, Lav
foto: Nataliia Vzhyshnevska / Panthermedia / Profimedia

Lav

Predstavnici horoskopskog znaka Lav u avgustu su doživeli snažnu transformaciju i spremni su za osvajanje novih visina. Jupiterovo retrogradno kretanje u Biku će proći kroz vaše 10. polje, što je povezano sa karijerom. Očekujte nove ponude ili unapređenje na starom poslu, ali u septembru/septembru obratite posebnu pažnju na svoj imidž, uradite pravu stvar i ne kupujte na brzinu.

Bik

Od 4. septembra vaša vladajuća planeta Venera se vraća u direktno kretanje, istog dana Jupiter, planeta „ekspanzije“ i razvoja, počinje retrogradno kretanje u vašem horoskopskom znaku. Šta sve ovo znači? Postojaće kvadrat Jupiter-Venera, zahvaljujući kome ćete jače osetiti uticaj Venere. Planeta ne utiče samo na aspekt ljubavi i lepote u našim životima, kao što su mnogi navikli da misle. Venera je takođe odgovorna za finansije. Moguće je povećanje plate ili napredovanje na lestvici karijere. Glavna stvar je da se ne upuštate u lenjo raspoloženje.

Strelac

Septembar/septembar je mesec prilika za vas! Sunce u Devici će proći kroz vašu kuću karijere, što znači da očekujete priznanje na poslu i promene. Ipak, bolje je da početak meseca posvetite razmatranju svojih profesionalnih vrednosti. Počevši od 15. septembra, kada se Mlad Mesec pojavi u Devici, možete početi da preduzmete akciju. Kako Sunce ulazi u horoskopski znak Vage, očekujte uspeh u grupnim projektima.

Vaga
foto: Printscreen/Youtube

Vaga

Direktno kretanje Venere i prisustvo Marsa u vašem horoskopskom znaku u septembru/septembru pomoći će vam da postanete odlučniji (ali pokušajte da izbegnete nepromišljenost). Uprkos energiji mladog Meseca u Devici, koja će težiti da uspostavi red u životu, do početka vašeg godišnjeg doba, emocionalna i energetska pozadina može biti donekle nestabilna. Racionalno razmišljanje u septembru će pomoći da se zasadi seme za buduće napredovanje u karijeri.

Ovan

Punjenje energije će se desiti krajem meseca, kada je pun mesec u vašem horoskopskom znaku. Nivo vaše motivacije, kao i energetskih rezervi, biće veći nego inače, ali su mogući emocionalni izlivi – bolje je ovaj tok energije iskoristiti za posao nego za svađe sa ljudima. Koristite period mladog meseca sredinom meseca da preispitate svoje stare ciljeve; možda te neke od njih ne zanimaju kao pre.

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/ Atma)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.