OVAJ PROIZVOD OD 300 DINARA JE SPAS ZA ZAPUŠEN ODVOD: Sipajte ga i sačekajte 15 minuta, OTOPIĆE SVE NASLAGE
Odvod, Foto: Printscreen/Instagram/carolina.mccauley

nije soda bikarbona

OVAJ PROIZVOD OD 300 DINARA JE SPAS ZA ZAPUŠEN ODVOD: Sipajte ga i sačekajte 15 minuta, OTOPIĆE SVE NASLAGE

Otopiće sve dlake u cevima

Objavljeno:

Većina odvoda začepi se usled jestivog ulja i masnoće, ali u kupatilu su često vlasi te koje uzrokuju začepljenje. Ostaci sapuna takođe mogu da uzrokuju blokadu, koju treba otkloniti čim se uoči. Postoji niz različitih načina za ciljano uklanjanje začepljenja, a najdelotvornije je uz pomoć kreme za depilaciju.

Jeftina depilaciona krema za uklanjanje dlačica čini čuda! Stavite veću količinu u odvod, ulijte vruću vodu i ostavite 15 minuta pre ispiranja. Otopiće sve dlake u cevima.

odvod
foto: Nunnicha Supagrit / Alamy / Alamy / Profimedia

Obično krema za uklanjanje dlaka je nagriza, razgrađuje je i otapa. Međutim, ako postoji velika količina dlaka, ovaj trik možda neće uspeti, pa biste trebalo da potražite drugu metodu, uključujući belog sirće i kristale sode.

Kristale sode ostavite u odvodu preko noći sa sirćetom i zatim ih prelijte kipućom vodom. Redovno uklanjanje dlaka iz odvoda može da pomogne u sprečavanju nakupljanja.

Odvod
foto: Printscreen Instagram/homehacksco

Ako nijedna od spomenutih metoda ne pomogne, pokušajte sami da očistite odvod. Najpre pronađite cev U profila, koja je prva ispod otvora za čep. Stavite kantu ispod i pažljivo odvrnite deo cevi, to je uobičajeno područje koje se često začepljuje.

Ako niste sigurni u to, angažujte stručnjaka kako biste izbegli moguću štetu. Naravno, ako vam ne deluju ovi trikovi, postoje još mnogi načini kako da otpušite odvod.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.