SMRŠALA 43 KILA UZ POMOĆ OVE 3 STVARI: Samo to vam je potrebno da se PREPOLOVITE (FOTO)
Grejsi Borst, Foto: Printscreen/Instagram/graciesjourney

najbolja dijeta

SMRŠALA 43 KILA UZ POMOĆ OVE 3 STVARI: Samo to vam je potrebno da se PREPOLOVITE (FOTO)

Grejsi Borst je smršala 43 kila uz pomoć ove 3 navike

Objavljeno: 11:31h

Grejsi Borst se celog života borila sa viškom kilograma.

Prekomerna kilaža joj je toliko smetala da je u srednjoj školi koristila laksative kako bi smršala, ponekad uzimajući više od 15 dnevno. Pila je razne tablete za mršavljenje, a i preskakala je obroke. Nažalost, to joj nije donela ništa dobro jer je poremetila dobar san, osećala je vrtoglavicu, a uprkos svemu nije gubila kilograme.

Pre nego što je shvatila da joj razne tablete preuzimaju kontrolu nad životom, ona je već bila zavisna od njih.

Dešavalo se da danima ne jede, ali su je onda obuzimale promene raspoloženja da bi njena vaga pokazala za "mrvicu" manje kilograma. Ali jedne godine se desilo čudo.

Upoznala je svog današnjeg muža i on joj je pomogao da se suoči sa problemima zavisnosti od tableta za mršavljenje.

- Prethodnih sedam godina moja težina se popela na više od 108 kilograma, a onda sam samo pomislila da mi je suđeno da budem gojazna - rekla je Grejsi, prenosi "Pop culture".

Ipak, samo par meseci posle udaje, rešila je da promeni ishranu, pre svega je izbacila brzu hranu i sokove.

Umesto toga napravila je njihove zdrave varijante, a kada bi pomislila na brzu hranu, napravila bi tortilju od celog zrna pšenice, ubacila ćuretinu, zelenu salatu i pavlaku sa manje masnoća.

Takođe, rešila je i da se fizički aktivira pa je kupila traku za trčanje po kojoj bi hodala pod blagim nagibom. I uspela je! Za osam meseci je smršala 22 kilograma.

Teretana
foto: Printscreen TikTok/blindtobes

Potom joj je bio potreban trener.

- Unajmila sam profesionalca koji mi je uključio vežbe sa tegovima u fitnes rutinu i još malo korigovao ishranu unevši mi više povrća i nemasnih proteina - kaže Grejsi.

Danas Grejsi ima 43 kilograma manje, pa je zbog velikog ličnog uspeha rešila da svoju priču podeli sa pratiocima na "Instagramu".

Ovo su njeni saveti:

1. Ostanite pozitivni

- Postojali su trenuci kada propustim trening ili jednostavno pokleknem. Ali moram to da prihvatim, odbacim i znam da mogu da nastavim da idem napred. Uvek kažem sebi: Ti možeš ovo!

2. Rezultat se stiče iz dana u dan

- Promena životnog stila pomogla mi je da se držim toga i da uživam u tome. Znala sam da neću prestati da jedem brzu hranu preko noći tako da sam naučila da budem strpljiva.

3. Planirajte uspeh

- Ako znam da imam obaveze posle posla, to znači da moram ranije da ustanem da bih vežbala ujutru, što takođe znači da moram ranije da legnem u krevet prethodne noći. Pazim da uvek planiram dana unapred.

Bonus video: Grejsi Borst je smršala 43 kila uz pomoć ove 3 navike

01:06

LAVLJA DIJETA

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.