"ĆERKA MI JE UMRLA, ŽIVIM OD 30.000 DINARA": Ispovest JUGOSLOVENSKE GLUMICE razneće vas na KOMADE
Žiža Stojanović, Foto: Marina Lopičić

naježićete se

"ĆERKA MI JE UMRLA, ŽIVIM OD 30.000 DINARA": Ispovest JUGOSLOVENSKE GLUMICE razneće vas na KOMADE

Glumica Žiža Stojanović ispričala je svoju priču i rasplakala celu naciju

Objavljeno:

Život glumiceŽiže Stojanović (92) obeležile su brojne uloge na filmu, televiziji i u pozorištu, ali i ogromna tragedija, koja je zauvek ostavila ranu na njenom srcu.

Čuvena Cana Fontana iz serije "Srećni ljudi" 2013. godine izgubila je ćerku Sanju, koja je preminula nakon teške bolesti.

"Nažalost, istina je da sam izgubila ćerku. To se desilo pre četiri godine. Svi mi kažu da će proći vremenom, ali ne prolazi. Bilo je u pitanju teže oboljenje. Moj unuk Uroš je izgubio majku! Njegov otac ponovo se oženio nedugo nakon Sanjine smrti. Moj Uroš ima samo mene. To je bio najteži trenutak u mom životu, ali ne želim da detaljišem", ispričala je Žiža za medije 2017. godine.

Žiža Stojanović
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Žiža je ćerku dobila u braku sa kolegom Vladislavom Matićem, a kako je svojevremeno ispričala on nije bio njena najveća ljubav. Tu ulogu u njenom životu imao je glumac Dušan Bulajić, sa kojim je bila u ljubavi dve godine, nakon čega se on oženio glumicom Oliverom Marković.

"Duško Bulajić, bio je muž Olivere Marković. To je moja najveća ljubav, mi smo bili dve godine. S njim sam igrala i u Nišu i drugde. U Nišu, kad smo imali prvi angažman, već se zaljubio u mene. To je bilo posle muža, a mi nismo bili u braku. On se posle oženio Oliverom Marković. Ona je znala za mene, da je on mene voleo. Još iz Niša me je voleo, a u Beogradu smo se spojili", pričala je glumica tokom učešća u jednom rijaliti programu.

Žiža se od gubitka ćerke nikada nije oporavila, a to, nažalost, nije jedina muka s kojom se bori. Ona godinama jedva sastavlja kraj s krajem jer živi, kako je pričala, od samo 30.000 dinara.

"Imam samo 30.000 dinara, nemam nacionalnu penziju! A samo glavne uloge sam igrala! Glumim od osme godine, imam preko 120 odigranih uloga. Ne pijem, ne pušim i nisam zla. Pobožna sam, nisam u klanovima i, eto, nemam nacionalnu penziju", govorila je Žiža.

"Dok poplaća sve dažbine i komunalije, ne ostane joj maltene ništa. Sreća pa ima svoj krov nad glavom. Krivo joj je i osećala se poniženo što nije dobila nacionalnu penziju jer smatra da ju je svojim radom zaslužila. Koliko smo upućeni, ona je dobila dobar honorar za učešće u rijalitiju, pa će sigurno taj novac prištedeti", rekao je svojevremeno jedan Žižin komšija.

Još fotografija Žiže Stojanović pogledajte u galeriji ispod.

Bonus video: Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

00:28

Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

(Espreso/Lepa&Srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.