MUŠKARCI OTKRILI ŠTA BOJA KOSE OTKRIVA O ŽENAMA I NJIHOVOJ LIČNOSTI: Ako ste BRINETA ovaj detalj će vas ZAPANITI
Selma Hajek, Foto: Profimedia

saznajte

MUŠKARCI OTKRILI ŠTA BOJA KOSE OTKRIVA O ŽENAMA I NJIHOVOJ LIČNOSTI: Ako ste BRINETA ovaj detalj će vas ZAPANITI

O tome šta boja kose otkriva o ženi govorili su muškarci, pa pogledajte šta su oni rekli i da li su bili u pravu

Objavljeno:

Istraživanja pokazuju da dužina i boja kose mogu dosta da otkriju o vašem karakteru. Duga kosa zahteva dosta nege i pažnje, a žene koje imaju dugu kosu veruju da ih ona čini privlačnijim i ženstvenijim. Sa druge strane, i kratka kosa može da bude veoma zanimljiva.

Ona zahteva često šišanje i oblikovanje što govori da žena mnogo vodi računa o svom izgledu i čak otkriva umetničku stranu žene. Što se boje tiče, žene su veoma smele u ekperimentisanju što nekada može da otkrije i njihova unutrašnja osećanja. O tome šta boja kose otkriva o ženi govorili su muškarci, pa pogledajte šta su oni rekli i da li su bili u pravu.

Plavuša, Žena
foto: Printsreen Tik Tok/idkacidvibess

Plavuša

Plavuše često gledaju kao seks simbole. Smatraju ih nežnim i poslušnim, ali i ženstvenim i hrabrim. One imaju odličan smisao za humor, prihvataju šalu na svoj račun uprkos mnogim stereotipima koji o njima kruže. One možda izgledaju osetljivo i lako, ali su vrlo inteligentne i borbene.

Istraživanja pokazuju da su plavuše često okružene poklonima i pažnjom.

Brineta

Na brinete gledaju kao na odgovorne, drage i pametne devojke. Muškarci kažu da su one sposobnije i predanije poslu, da više piju i da su sklone umetnosti. Brinete stoje čvrsto na zemlji, veoma su pouzdane i dobri su prijatelji. One su vredne i odgovorne dame.

Megan Foks
foto: Profimedia

Crvenokosa

Muškarci kažu da su crvenokose otvorene i osetljive, ali i ženstvene i vatrene. Obično su tvrdoglave i teško se navikavaju na nove stvari. Kroz život idu hrabro, temperamentne su i ne dozvoljavaju da ih išta sputava. U krevetu su strastvene i dominiraju. vatrene i dominantne.

Crnokosa

Crnokose devojke su hrabre i umerene, ali i sebične i nesigurne. Njihov karakter može da odgovara samo određenom tipu muškarca, jer oni misle da su crnke ponekad melanholične i dominantne. Odlično barataju sa novcem, zanima ih istorija, umetnost i sklone su tetoviranju. Lepe i hrabre.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/Wannabe magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.