ISKORISTITE BAJAT HLEB I NAPRAVITE NAJVEĆI KAFANSKI SPECIJALITETE: Kao poručeno ako imate NENAJAVLJENE GOSTE
Hleb, Foto: Printscreen/Youtube/Igy the cook

preukusno!

ISKORISTITE BAJAT HLEB I NAPRAVITE NAJVEĆI KAFANSKI SPECIJALITETE: Kao poručeno ako imate NENAJAVLJENE GOSTE

Napravite bruskete od bajatog hleba za tren oka

Objavljeno:

Bruskete su idealne ako vam dođu iznenadni gosti, ili ako nemate vremena da spremate večeru.

Sastojci:

  • ½ hleba
  • 100 g kačkavalja
  • 50 g putera ili margarina
  • 1 glavica belog luka
  • 1 kašika maslinovog ulja
  • 1 kašika iseckanog peršuna
Bruskete
foto: Printscreen/Youtube/Letscookolet

Priprema:

Stavite puter da omekša na sobnoj temperaturi. Beli luk stavite u pleh obložen aluminijumskom folijom i poprskajte maslinovim uljem. Pecite u rerni pola sata na 200 stepeni. Kada se ohladi istisnite čenove iz ljuske i krupno naseckajte. Narendajte kačkavalj i iseckajte peršun. Pomešajte peršun, luk, kačkavalj, so i puter. Isecite hleb na kriške i svaku krišku premažite ovom smesom. Zapecite u zagrejanoj rerni na 250 stepeni 3-4 minuta.

Bonus video: Recept za svinjski paprikaš

01:00

Recept za svinjski paprikaš

(Espreso/Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.