MARS JE UŠAO U ZNAK VAGE I DONOSI OGROMNE PROMENE OVOJ GRUPI LJUDI: Evo koje PROFESIJE će se KUPATI U NOVCU
Posao, Foto: Profimedia

astro planete

MARS JE UŠAO U ZNAK VAGE I DONOSI OGROMNE PROMENE OVOJ GRUPI LJUDI: Evo koje PROFESIJE će se KUPATI U NOVCU

Mars u Devici nas je sve poljuljao, evo šta možemo da očekujemo od Mars a u Vagi

Objavljeno:

Astrologija nam kaže da Mars iz znaka Device, kada nam je fokus bio na praktičnim stvarima i poslu, prešao je u znak Vage 27. avgusta. Mars je planeta akcije, energije i nagona, dok je Vaga znak ravnoteže, harmonije i partnerstva. Dok Mars bude prolazio znakom Vage, očekuje nas period smanjene poslovne aktivnosti i to posebno one vezane za fizički rad jer Mars u Vagi ne voli da radi.

Želećete da uživate u životu, a kombinacija ove dve sile delovaće na nas sve do 13. oktobra. Energija se usmerava na društveni život i javnost, javne poslove, odnose sa ljudima...

novčanik
foto: James Clarke Images / Alamy / Profimedia

Najveći efekat ovog tranzita je pojačan fokus na odnose i partnerstva bilo kog tipa, podsticanje kreativnosti i umetničkog izražavanja. Na velikom testu i iskušenju biće mnogi parovi jer se ova planeta ne oseća najbolje u ovom znaku, a rezultat toga biće partnerovo odbijanje i udaljavanje, pa čak i ono fizičko. Mars je povezan sa strašću i kreativnošću, a njegov tranzit u Vagi može i te kako stimulisati našu kreativnu stranu i podgreje strasti u postelji. Možda ćemo se osećati inspirisano da se bavimo novim hobijima, umetničkim poduhvatima ili čak preduzetničkim poslovima.

TRANZIT MARSA U VAGI

Marsov tranzit u Vagi može dovesti do povećanja produktivnosti i motivacije da budemo fokusirani na postizanje naših ciljeva, sigurniji u svoje sposobnosti i snove. Međutim, tranzit Marsa u Vagi takođe može doneti izazove. Možda ćemo se boriti da pronađemo ravnotežu u nekim odnosima, a to nam neće polaziti za rukom, što može dovesti do sukoba i nesporazuma. Takođe, možemo iskusiti impulsivno ponašanje ili nedostatak fokusa tokom ovog tranzita, kao što je to bilo za vreme vladavine Marsa u Devici. Važno je da budete pažljivi i proaktivni ako budete imali ove izazove.

Dok je ovaj uglađeni ratnik u Vagi, biće svađa, prekida, ucena, optuživanja, nemorala i rastanaka. Sve što je javno je takođe na udaru Marsa, pa svi oni koji su povezani s javnim poslovima ili koji su u simbolici Vage biće na udaru. Nemojte se iznenaditi ako se vaš partner pojavi na vratima s cvećem ili vas izvede na večeru. Možda pokušava da vas ponovo osvoji i zavede. Ako ne vas, onda nekog drugog, važno je samo osvajati. A osvajaće osmehom, lepim manirima, poklonima. Problem kod mnogih u ovom periodu jeste što će po svaku cenu želeti da uspostave mir, a ako ne bude kako su zamislili, to im može stvarati tenziju i napetost.

novčanik
foto: Yuet Sha Sun / Panthermedia / Profimedia

Disharmonični odnosi i izazovi u partnerskim vezama nateraće vas da se zapitate koje su pozitivne vrednosti osoba koje su preko puta vas i šta je ono što treba da prihvatite ili prevaziđete. Sigurno će vas te osobine razbesneti iako ćete pokušavati po svaku cenu da ih sakrijete i ostanete mirni. Za muškarce koji imaju natalni Mars u Vagi važi deviza da su neverni i da nam na najljubazniji i najšarmantniji način serviraju laži. Ne voli grubost, ali može biti pasivno-agresivan. Ne voli sukobe, iako je na njih često prinuđen, pa može biti odličan u pregovorima, tako da bismo mogli da se nadamo da će na nekim ratnim područjima doći do pregovora, ali ne i primirja.

Mars u Vagi je borac za lepotu, pravdu i umetnost i to je njegova najbolja svrha, ali je odličan i za advokate i sudije. Ako je vaš posao vezan za advokaturu i politiku, na primer, imaćete pune ruke posla, ali i moguće neprijatne situacije s nezgodnim klijentima ili političkim protivnicima. Slobodni mogu da očekuju nove veze, više flerta, i više kontakata, a oni koji su u vezama, više tenzije, sukoba i nadmetanja. Mars u Vagi će najviše osetiti oni koji imaju u natalnom horoskopu Mars u Vagi, Vage, Ovnovi, Jarčevi i Rakovi, a malo više će prijati Lavovima, Strelčevima, Blizancima i Vodolijama. Obratite pažnju na bubrege, bešiku, kožu...

Dobra strana ovog Marsa jeste što je borac za pravdu, lepotu i umetnost, odličan je za advokate, pravnike, fotografe, pevače, plesače...Iskoristite ovaj period tako što ćete:

  1. usmeriti svoju snagu na odnose
  2. truditi se da vaši postupci budu korektni
  3. početi da radite stvari zbog kojih se osećate zadovoljno
  4. otkriti neke svoje talente u domenu umetnosti
  5. Biti u balansu šta god da radite
  6. Mars u natalu

Muškarci s ovom pozicijom u natalnom horoskopu nedostatak samopouzdanja nadomešćuju spoljašnjim izgledom. Često su ispred ogledala, sređeni, doterani i uvek ljubazni. Ako želite da zadržite ovog muškarca, morate postaviti granice i pravila. Žene s ovom pozicijom ne vole svađu, često biraju zauzete partnere i veoma su popustljive prema deci.

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.