OVO SVAKI ZNAK MORA DA URADI VEČERAS PRED PUN MESEC U RIBAMA: Sprečite KATASTROFU uz jedan jednostavan RITUAL
Foto: Profimedia

Astro mesec

OVO SVAKI ZNAK MORA DA URADI VEČERAS PRED PUN MESEC U RIBAMA: Sprečite KATASTROFU uz jedan jednostavan RITUAL

Oslobodite se karmičkih veza, prizovite čistoću i slobodu u svoj život

Objavljeno:

Mesec je skoro pun, podsetiće vas na sve što je moguće samo ako nađete hrabrosti da prigrlite svoju božansku slobodu. Mesec vlada vašim emocionalnim telom.

U radu sa ovom emotivnom energijom, od suštinske je važnosti da se fokusirate na ono što vašoj duši treba i koje emocije treba priznati kako biste u potpunosti mogli da zakoračite u sudbinu koja vas čeka samo ako se prvo oslobodite karmičkih veza. Počnite danas sa afirmacijama i ritualima uz koje ćete dočekati pun Mesec u Ribama 31. avgusta 2023. godine.

Šta vaš zodijak može da manifestuje tokom punog Meseca 2023:

Ovan

Manifestacija: emocionalna podrška

Dozvolite sebi da prizovete emocionalnu podršku i ohrabrenje od drugih u vašem životu dok Mesec u Vodoliji aktivira ovu oblast. Napravite vrećicu koju ćete držati sa sobom u kojoj će biti ruzmarina, lavande i jaspisa. Možete ih staviti zajedno u malu torbicu ili napraviti nešto svoje, povezujući to iglom i plavim koncem dok ponavljate afirmaciju. Svakodnevna afirmacija: Dostojna sam emocionalne podrške i ohrabrenja.

Bik

Manifestacija: promene u karijeri

Dok Mesec u Vodoliji 29. avgusta ističe vaš sektor karijere, fokusirajte se na promene koje želite da napravite u svom profesionalnom životu. Počnite tako što ćete staviti posudu sa vodom na mesečinu i dodati tri novčića. Zatim zapišite svoju afirmaciju na papir i umotajte je kao svitak. Zakopajte papir pored biljke timijana za sreću u karijeri, a zatim ga prelijte vodom i novčićima dok ponavljate svoju afirmaciju.

Svakodnevna afirmacija: Prihvatam pozitivne promene u svojoj karijeri kako bih napravila više prostora da se fokusiram na ono što je najvažnije.

Horoskop, Žene, Žena, Astrologija
foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

Blizanci

Manifestacija: avantura

Prihvatite poziv na avanturu i novine dok Mesec u Vodoliji 29. avgusta osvetljava vašu zonu obilja i sreće. Napravite teglu sa namerom koristeći đumbir, mentu, jaspis i nekoliko kapi eteričnog ulja limete. Zapečatite je narandžastim voskom i ponavljajte svoju afirmaciju. Ostavite teglu na mesečini. Dnevna afirmacija: Prihvatam nove mogućnosti jer poštujem svoj osećaj za avanturu.

Rak

Manifestacija: sloboda

Poštujte transformacionu energiju Meseca u Vodoliji 29. avgusta dok aktivira ovu oblast vašeg života. Počnite tako što ćete zapisati svoju afirmaciju na papir, a zatim ga dodajte u činiju sa mentom, ruzmarinom i lavandom. Dok ga bezbedno spaljujete pod noćnim nebom, ponovite svoju afirmaciju naglas, a zatim pustite ohlađeni pepeo na vetar. Svakodnevna afirmacija: Oslobođena sam svega što me je nekada sputavalo dok se spremam da krenem na novi deo svog životnog puta.

Lav

Manifestacija: novo romantično poglavlje

Mesec u Vodoliji 29. avgusta aktivira vaš romantični život, pomažući vam da očistite ono što vam više nije potrebno. Napunite visoku teglu vodom i dodajte nekoliko kapi ulja geranijuma. Zatim izaberite jaje i držite ga u rukama, šaljući svoju energiju i nameru u njega. Kada budete spremni, razbijte ga preko vode. Svakodnevna afirmacija: Čistim staro da bih napravila prostor za novo, radost i ljubav.

Devica

Manifestacija: briga o sebi

Pokušajte da usporite i obratite više pažnje na svoje potrebe dok vas Mesecu Vodoliji 29. avgusta poziva da prigrlite brigu o sebi. Počnite tako što ćete napraviti čaj od lavande, matičnjaka i nane. Dok su biljke u vodi stavite ruke preko šolje, šaljući svoju nameru u nju, a zatim stavite akvamarin u nju. Kada bude spreman, pronađite mirno mesto za sedenje, upalite plavu sveću i uživajte u čaju, ponavljajući svoju afirmaciju u mislima. Svakodnevna afirmacija: Ugađam svom srcu dok se fokusiram na sebe i svoje potrebe.

Žena
foto: Konrad Bak / Alamy / Profimedia

Vaga

Manifestacija: autentična radost

Prihvatite život istinske radosti dok Mesec u Vodoliji 29. avgusta aktivira vaš sektor sreće i posvećenosti. Koristeći belu traku, počnite vezivanjem žutog pera i lavande za ljubičastu sveću. Držite sveću dok ponavljate svoju afirmaciju, a zatim je stavite na prozor okrenut prema istoku dok je palite da biste pozvali vazdušnu energiju Vodolije. Pustite da gori pet minuta pre nego što je ugasite. Svakodnevna afirmacija: Ja sam autentično i radosno biće puno života.

Škorpija

Manifestacija: zdrav dom sa podrškom

Odvojite vreme da se usredsredite na energiju svog doma i sve promene koje ćete možda morati da napravite dok Mesec u Vodoliji 29. avgusta osvetljava ovu oblast vašeg života. U posudi zapalite mešavinu ruzmarina za isceljenje, lavandu za mir i mentu za pozitivnu energiju. Stavite jaspis u posudu da biste uzemljili energiju vašeg doma. Ovu mešavinu razmrljajte na nekoliko mesta u svom domu i po sebi dok ponavljate afirmaciju. Raspršite ohlađeni pepeo ispred ulaznih vrata. Svakodnevna afirmacija: Moj dom je tamo gde se moja duša oseća opušteno, okružena podrškom i radošću.

Strelac

Manifestacija: razgovori o budućnosti

Prihvatite energiju Meseca u Vodoliji 29. avgusta usmerenu na budućnost dok osvetljava vaš sektor komunikacije, pomažući vam da vodite smislene razgovore. Počnite tako što ćete na svoju korensku čakru, kojom vlada Vodolija, namazati esencijalnim uljem limete. Zatim upalite plavu sveću dok držite komad oniksa iznad plamena, ponavljajući svoju afirmaciju. Kada budete spremni, ugasite sveću i stavite oniks na vrh. Dnevna afirmacija: Održavam prostor za smislene razgovore o budućnosti dok tražim nove horizonte.

Jarac

Manifestacija: inovacija

Mesec u Vodoliji 29. avgusta aktivira vaš sektor vrednosti, pomažući vam da da prihvatite veću slobodu. Počnite tako što ćete svoju afirmaciju napisati na papirić, savijte ga tri puta prema sebi, a zatim, koristeći ljubičasti konac i iglu, zavežite mentu za njega. Kada budete spremni, okačite ga napolju na drvo vrbe dok ponavljate svoju afirmaciju. Svakodnevna afirmacija: Prihvatam energiju inovacije dok svoju energiju fokusiram na stvaranje života istinskog ispunjenja i slobode.

Žena
foto: JPagetRFphotos / Alamy / Profimedia

Vodolija

Manifestacija: samoprihvatanje

Dok se Mesec kreće kroz vaš horoskopski znak 29. avgusta, iskoristite moć dubokog samoprihvatanja dok sebi dozvoljavate da sledite poziv svoje duše. Napravite sprej za čišćenje aure koristeći obična eterična ulja hamamelisa i ilang-ilanga i geranijuma. Kada se dodaju sastojci, kotrljajte ga između dlanova dok ponavljate svoju afirmaciju, a zatim ga koristite da očistite svoju auru i energiju spavaće sobe pre spavanja. Svakodnevna afirmacija: Prihvatam sebe bezuslovno i otvaram se sa lakoćom za svoje darove i božansku prirodu.

Ribe

Manifestacija: poštujte svoju intuiciju

Mesec u Vodoliji 29. avgusta vlada vašim sektorom snova i intuicije, pomažući vam da prigrlite svoje božanske darove da biste dobili uputstva od univerzuma. Napravite svetu kesicu za spavanje koristeći lavandu i ruzmarin i zašijte je ljubičastim koncem. Stavite ovo ispod jastuka pre spavanja i ponovljajte svoju afirmaciju dok ne zaspite. Svakodnevna afirmacija: Duboko poštujem svoju intuiciju jer verujem da će me ona uvek voditi tamo gde treba da budem.

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/ Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.