POZNATI GLUMAC SE KUNE U OVE NAMIRNICE, ZBOG NJIH SU MU IZGLED I FORMA SAVRŠENI: 1 od njih je SRPSKO omiljeno JELO
Chris Hemsworth, Foto: Printscreen/youtube/randomstuff7970

NEVEROVATNO

POZNATI GLUMAC SE KUNE U OVE NAMIRNICE, ZBOG NJIH SU MU IZGLED I FORMA SAVRŠENI: 1 od njih je SRPSKO omiljeno JELO

Kako je objasnio, u poslednje vreme manje trenira sa tegovima, a u svoju rutinu treninga je uključio mnogo više sprinterskih vežbi i funkcionalnih pokreta.

Objavljeno:

Australiski glumac Kris Hemsvort impresionira svojim definisanim telom, posebno trbušnim mišićima na kojima zavide mnoge njegove mlađe kolege. Nedavno je na svom Instagram profilu otkrio kako izgleda njegova fitnes rutina, kojoj duguje odličnu formu. Kako je objasnio, u poslednje vreme manje trenira sa tegovima, a u svoju rutinu treninga je uključio mnogo više sprinterskih vežbi i funkcionalnih pokreta.

Ali osim vežbanja, koje gotovo nikada ne preskače, 40-godišnji glumac tvrdi da svoju formu duguje i konzumaciji određenih namirnica koje mu pomažu da mnogo bolje vidi rezultate vežbanja. Prema Eat This, Hemsvort redovno jede piletinu, ribu, beli pirinač i slatki krompir. Dijetetičari tvrde da su ove namirnice posebno bogate proteinima i vlaknima, što poboljšava varenje, ubrzava metabolizam i pomaže Hemsvortu da održi željenu težinu.

Pored toga, lični trener australijskog glumca nedavno je potvrdio da Hemsvort svakog dana pije proteinski šejk, koji ima mnogo prednosti, a pre svega pomaže u oporavku i rastu mišića. Dijetetičari objašnjavaju da su proteini esencijalni makronutrijent za popravku i izgradnju mišića, a proteinski šejkovi obično sadrže veliku količinu proteina koje telo može brzo da apsorbuje.

Konzumiranje ovih napitaka posle treninga može da obezbedi neophodne aminokiseline za podršku oporavku i rastu mišića. Pored toga, proteinski šejkovi su pogodni za konzumiranje, što ih čini popularnim izborom za pojedince sa užurbanim životnim stilom ili one koji se bore da unesu dovoljno proteina samo putem cele hrane. Mogu se brzo pripremiti i konzumirati u pokretu.

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

(Espreso/index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.