ZBOG PUNOG MESECA U RIBAMA 31. AVGUSTA NI SINOĆ NISTE SPAVALI: Ova 4 ZNAKA očekuju TEKTONSKE PROMENE
Pun Mesec, Foto: Profimedia

astro turbulencije

ZBOG PUNOG MESECA U RIBAMA 31. AVGUSTA NI SINOĆ NISTE SPAVALI: Ova 4 ZNAKA očekuju TEKTONSKE PROMENE

Ribe su po prirodi emotivni, maštoviti znakovi sa jakom intuicijom i osećajnošću, pa će takav biti i ovaj pun mesec

Objavljeno:

Astrolozi avgust smatraju jednim od najizazovnijih meseca jer je pun retrogradnih planeta a uskoro nam stiže i pun mesec koji astrolozi nazivaju i "plavi" i predstavlja kulminaciju svega što se skupljalo prethodnih nedelja. Pun mesec u Ribi je termin koji označava trenutak kada se Mesec nalazi u znaku Riba i u punoj fazi je svog lunarnog ciklusa.

Astrologija smatra da ovaj položaj meseca ima poseban uticaj na emocionalnu i duhovnu sferu života. Ribe su po prirodi emotivni, maštoviti znakovi sa jakom intuicijom i osećajnošću. Kada se mesec nalazi u Rbama, to može da intenzivira osećanja i empatiju kod ljudi.

Ovo vreme je idealno za kreativnost i umetnost ali i duhovnosti. Što se psihološkog aspekta tiče biće naporan period za mnoge jer će ljudi biti nakupljeni nervoze, besa, frustracije i zato ne treba donositi odluke u afektu. Situacija će biti bolja u drugoj polovini narednog meseca zato je bolje ostaviti za tada važne odluke. Supermesec najteže će pasti Ribama, Strelčevima, Devicama i Blizancima.

Pun mesec
foto: Profimedia

Devica

Devicama neće biti najsjajnije na emotivnom planu jer Plavi mesec im donosi probleme u braku. Takođe, ako imate poslovnog partnera i taj odnos može biti težak. Morate pronaći neki kompromis za odnos koji je svakako na ispitivanju.

Ribe

Za ovaj znak plavi mesec je izazovan jer donosi kraj jednog životnog ciklusa i presek stanja. Bićete ranjivi kako dolazi kraj meseca al i skloni intenzivnim potezima jer ćete biti izuzetno osetljivi. Nemojte donositi odluke u afektu čak i ako vam se sve skupilo.

Strelac

Pun mesec u Ribama kod vas donosi promene i komplikacije u porodičnim odnosima kao i brigu za jednog člana porodice. Naoružajte se strpljenjem jer ono što saznate o porodici kulminiraće 31. avgusta.

Blizanci

Pun mesec Blizancima donosi krizu na poslu i potrebu da menjaju profesiju. Možda će u tom periodu doneti i odluku da prekinu radni odnos pa treba biti oprezan sa takvim odlukama jer će Merkur biti retrogradan.

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.