NAKON 14 GODINA STIŽE PLAVI SUPERMESEC I DONOSI NEVIĐENU HAVARIJU ZA OVE ZNAKOVE: Bolje da se POKLOPE inače...
Super mesec, Foto: Shing Lok Che / Panthermedia / Profimedia

supermesec

NAKON 14 GODINA STIŽE PLAVI SUPERMESEC I DONOSI NEVIĐENU HAVARIJU ZA OVE ZNAKOVE: Bolje da se POKLOPE inače...

Poslednji plavi Supermesec dogodio se 2009, a neće se ponoviti sve do avgusta 2032. godine.

Objavljeno: 13:27h

Tačno 31. avgusta u 03.35 ujutru, odnosno u noći između srede i četvrtka, na nebu će se pojaviti plavi Supermesec. Supermesec se događa kada je Mesec u tački najbliži Zemlji, što čini da izgleda veće i sjajnije nego obično. Supermesec se dešava tri do četiri puta godišnje, dok se plavi Mesec odigrava još ređe, a označava pojavu kada se u jednom kalendarskim mesecu pojave dva puna Meseca. Poslednji plavi Supermesec dogodio se 2009, a neće se ponoviti sve do avgusta 2032. godine.

Očekivano, ova astrološka pojava uticaće na sve znakove Zodijaka, posebno jer dolazi u periodu kada se šest planeta kreće retrogradno, ali će se najviše odraziti na živote ova četiri znaka.

BLIZANCI

Vaša karijera će biti u fokusu tokom ovog punog Meseca, zadaćete sebi veće ciljeve i ideale, a vaša kreativnost i dobre ideje će i te kako biti izražene. Pošto je vaš vladar Merkur, još uvek retrogrdana, moguće je da ćete se osećati nesigurno u vezi sa svojim idejama i zamislima, ali dolaze dani u kojima ćete razviti novu perspektivu i dobiti neophodno samopouzdanje za ostavrivanje svojih ambicija i nada.

devica
foto: Printscreen youtube

DEVICA

Pun Mesec u Ribama osvetliće vašu sedmu kuću romantičnih veza i partnerstva, a to znači da ćete se pozabaviti očekivanjima, nadama i snovima u vezi svojih odnosa! Iako ste uglavnom koncizni i dobro znate da odredite šta su vam prioriteti, u skladu sa retrogradnim Merkurom ovo će biti veoma teško u narednim danima. Vreme je da se oslobodite očekivanja savršenstva, ispoljite svoju veru u imate poverenje u dinamiku koju ste stvorili sa drugim ljudima.

STRELAC

Tokom ovog punog Meseca fokus će biti na vašem domu i porodičnom životu! Na pamet će vam paste nove mogućnosti koje do sada niste razmatrali; možda ćete početi da radite na promeni mesta stanovanja ili će se nešto u vašoj porodici promeniti - možda će se neki odnosi završiti ili obnoviti, promeniti formu... Vama je lako da vidite širu sliku, a slede dani kada ćete zaista moći da oslonite na svoje optimistične projekcije u svom privatnom životu.

Strelac
foto: Printscreen youtube

RIBE

Vi ste glavni lik tokom ove mene, jer Mesec i jeste u vašem znaku! Ova mena će osvetliti vaše unutrašnje delove sa kojima se najviše identifikujete, pozivajući vas da date prioritet viziji koju imate za svoj život. Iako retrogradni Merkur utiče na to da misli budu konfuzne i zbrkane, vi nikada niste imali problema da razmišljate na duge staze.

Ovo je trenutak kada morate da prigrlite sopstvene snove i zaboravite na mišljenje drugih o njima. Ovo je, ipak, vaš život!

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/bliczena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.