ZBOG OVOG DORUČKA JE ZGODNA SANJA KUŽET SMRŠALA 18 KILA: Njene OBLINE su došle do TAČKE PUCANJA, VRELIJE nije mogla
Sanja Kužet, Foto: Printscreen/instagram/sanjakuzet

paŽnja

ZBOG OVOG DORUČKA JE ZGODNA SANJA KUŽET SMRŠALA 18 KILA: Njene OBLINE su došle do TAČKE PUCANJA, VRELIJE nije mogla

Atraktivna voditeljka vodi računa šta unosi u organizam, a sada je svojim pratiocima okrila da za doručak jede kašu sa borovnicama.

Objavljeno: 09:29h

Sanja Kužet slovi za jednu od najzgodnijih i najlepših srpskih voditeljki i na njenu pojavu i harizmu niko ne ostaje ravnodušan.

Poznato TV lice i majka dvoje dece svoju vitku figuru pored genetike, duguje i zdravoj ishrani i fizičkoj aktivnosti. Sanja s vremena na vreme svojim pratiocima pokaže kako izgleda njen trening u teretani, a u medijima je svojevremeno govorila i o režimu ishrane kojim je uspela da vrati liniju za šest meseci posle porođaja.

Atraktivna voditeljka vodi računa šta unosi u organizam, a sada je svojim pratiocima okrila da za doručak jede kašu sa borovnicama.

Sanja je predočila u snimku postupak pripreme ove zdrave kaše, koja joj po svemu sudeći pomaže da ostane tako zgodna.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/sanja_kuzet

Sanja je svojevremeno ispričala da se u drugoj trudnoći ugojila 18 kilograma, ali da je nakon pola godine uspela da se vrati na staru kilažu upravo zahvaljujući ovakvim obrocima.

„Najdeblja sam bila u trudnoći, ugojila sam se čak 18 kilograma. Međutim, posle šest meseci sam se vratila svojoj liniji. Ja sam visoka žena i nama je lakše. I kada se ugojimo, to se nekako sve lepo rasporedi i ne bude toliko primetno“, rekla je voditeljka ranije za medije, pa otkrila kako se hrani:

„Izbacila sam hleb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko volela. Verujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, videćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled.“

Sanja Kužet
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Umesto industrijskih slatkiša, zgodna voditeljka jede voće, a ključ njenog manekenskog izgleda je i u redovnoj fizičkoj aktivnosti.

„Nikada nisam bila neki veliki ljubitelj slatkiša. Čim osetim da mi pada šećer, pojedem neko voće. Nekad uzmem i jagode sa šlagom, to mi je super. Godinu dana aktivno igram tenis i to mi mnogo pomaže da ostanem vitka. Taj sport je moja ljubav iz mlađih dana, ali ranije nisam imala vremena da mu se posvetim. Zahvaljujući tenisu imam više elana da vežbam i budem u dobroj formi“, rekla je tada Sanja Kužet.

00:07

Sanja Kužet na promociji albuma Jelene Karleuše

(Espreso/Zadovoljna.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.