OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI NIKADA NE MOGU BITI PRIJATELJI: Ne poklapaju se ni u jednoj sveri života
Prijateljice, Foto: Henry Arden / Carte Blanche / Profimedia

astro

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI NIKADA NE MOGU BITI PRIJATELJI: Ne poklapaju se ni u jednoj sveri života

Neki znakovi se jednostavno ne slažu i imaju nespojive energije koje otežavaju uspostavljanje prijateljskih veza

Objavljeno:

Ovi nespojivi znakovi često se suočavaju s izazovima u međusobnim interakcijama, iako to nije pravilo za svaku osobu rođenu pod određenim znakom. Evo nekoliko parova horoskopskih znakova koji se često susreću s teškoćama u uspostavljanju prijateljstva:

Ovan i Rak

Ovan je energičan, samouveren i voli avanture, dok je Rak emotivan, suosjećajan i teži stabilnosti. Ove dve energije se često sudaraju jer Ovan može delovati prenagljeno i neosetljivo, što može povrediti Raka. Rakova osetljiva priroda može delovati ograničavajuće za Ovna, stvarajući napetosti u odnosu.

Kafa, Drugarice, Kafić, Smeh, Prijatelji, Razgovor
foto: Profimedia

Bik i Vodolija

Bik je stabilan, praktičan i vezan za materijalni svet, dok je Vodolija nekonvencionalna, intelektualna i teži slobodi. Bik može smatrati Vodoliju previše nepredvidivom, dok Vodolija može smatrati Bika previše konzervativnim. Ove dve suprotne energije često se teško usklađuju.

Blizanci i Strelac

Blizanci su komunikativni, znatiželjni i promenljivi, dok je Strelac avanturistički nastrojen, optimističan i voli istraživanje. Međutim, njihova energija može biti previše rastresena i nestabilna, što otežava stvaranje dubokih prijateljskih veza.

Prijateljice, Drugarice, Kafa, Ogovaranje, Tračarenje, Razgovor, Šok, Iznenađenje, Žena
foto: Profimedia

Lav i Škorpija

Lav je harizmatičan, ponosan i voli biti u centru pažnje, dok je Škorpija misteriozna, duboko emotivna i sklonija introspekciji. Njihova energija može biti previše intenzivna za komforan odnos, jer Lavova potreba za pažnjom može ugušiti Škorpiju, dok Škorpija može delovati previše tajanstveno za Lava.

Devica i Ovan

Devica je praktična, analitična i voli red, dok je Ovan impulsivan, avanturistički nastrojen i ne voli ograničenja. Njihove energije se često sukobljavaju jer Ovan može delovati neodgovorno prema Devici, dok Devica može biti previše kritična prema Ovnu.

Kad se spoje astrologija i religija

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.