MESEC U KOM STE ROĐENI OTKRIVA ŠTA VAM SE SPREMA U ŽIVOTU: Saznajte kakva vas SUDBINA OČEKUJE u budućnosti
Kalendar, Foto: Profimedia

MORATE DA ZNATE

MESEC U KOM STE ROĐENI OTKRIVA ŠTA VAM SE SPREMA U ŽIVOTU: Saznajte kakva vas SUDBINA OČEKUJE u budućnosti

Pogledajte šta vam se sprema

Objavljeno:

Iako ovo nije naučno potvrđeno, mnogi veruju da mesec u kojem je neko rođen može imati određene efekte na njegov životni put. Evo kako se često tumači veza između meseca rođenja, zdravlja i karaktera:

Januar

Osobe rođene u januaru često se smatraju ambicioznim i upornim. Imaju tendenciju da budu samostalne i ciljane. Što se tiče zdravlja, mogu biti skloni problemima sa kožom, kostima i zubima. Hladnoća i nedostatak sunčeve svetlosti u ovom mesecu takođe mogu uticati na njihovu vitalnost.

kalendar
foto: MA8 / Alamy / Alamy / Profimedia

Februar

Februarski rođeni često su kreativni, empatični i društveni. Imaju sklonost ka razmišljanju izvan okvira. Zdravstveno, osetljivi su na respiratorne infekcije i problemima sa cirkulacijom.

Mart

Martovski rođeni obično su hrabri, odlučni i nezavisni. Imaju energičan i dinamičan karakter. Zdravstveno, mogu biti podložni alergijama, kao i problemima sa glavoboljama i migrenama.

April

Osobe rođene u aprilu često su puni energije, impulsivne i hrabre. Imaju tendenciju da budu avanturistički nastrojeni. Što se tiče zdravlja, osetljivi su na promene vremena i mogu biti skloni alergijama, prehladama i problemima sa očima.

Kalendar, April
foto: Profimedia

Maj

Majski rođeni su obično tvrdoglavi, odani i šarmantni. Imaju izraženu intuiciju. Zdravstveno, mogu biti skloni problemima sa vratom i grlom, kao i alergijama na hranu.

Jun

Junski rođeni su često komunikativni, inteligentni i znatiželjni. Imaju tendenciju da budu društveni i prijateljski nastrojeni. Što se tiče zdravlja, mogu biti skloni problemima sa disajnim organima i nervozom.

Jul

Osobe rođene u julu su često emotivne, senzitivne i odane. Imaju tendenciju da budu brižne i zaštitnički nastrojene. Zdravstveno, mogu biti podložne problemima sa varenjem i stomakom.

Avgust

Avgustovski rođeni obično su samopouzdani, kreativni i entuzijastični. Imaju tendenciju da budu vođe i preduzimljivi. Zdravstveno, mogu biti skloni problemima sa srcem i kičmom.

Kalendar
foto: Profimedia

Septembar

Osobe rođene u septembru često su praktične, analitične i precizne. Imaju tendenciju da budu pedantne i odgovorne. Zdravstveno, mogu biti skloni problemima sa bubrezima i bešikom.

Oktobar

Oktobarski rođeni su često šarmantni, diplomatstki nastrojeni i umetnički nastrojeni. Imaju tendenciju da budu društveni i prilagodljivi. Što se tiče zdravlja, mogu biti skloni problemima sa hormonalnim ravnotežama i kožom.

Novembar

Novembarski rođeni obično su strastveni, tajanstveni i intenzivni. Imaju tendenciju da budu istraživački nastrojeni. Zdravstveno, mogu biti podložni problemima sa reproduktivnim organima i emocionalnim naponima.

Decembar

Osobe rođene u decembru često su optimistične, zabavne i darežljive. Imaju tendenciju da budu avanturistički nastrojeni. Zdravstveno, mogu biti skloni problemima sa jetrom i kožom, kao i sezonskim depresijama.

Majke i snajke

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.