EVO ZAŠTO PUNIJE ŽENE PRIVLAČE MUŠKARCE, IMAJU ONO NEŠTO: Ovo su DUBLJI RAZLOZI zbog kojih ih VIŠE VOLE
Ešli Grejem, Foto: Printscreen/ Instagram/ ashleygraham

saznajte

EVO ZAŠTO PUNIJE ŽENE PRIVLAČE MUŠKARCE, IMAJU ONO NEŠTO: Ovo su DUBLJI RAZLOZI zbog kojih ih VIŠE VOLE

Ovi rezultati takođe objašnjavaju zašto se u manje razvijenim kulturama cene obline kod žena

Objavljeno:

Tokom eksperimentalne studije, istraživači Univerziteta Vestminster intervjuisali su ispitanike, postavljajući im pitanja koja izazivaju stres, dok su drugi odgovarali na nezahtevna pitanja.

Nakon intervjua, obe grupe ispitanika su ocenjivale slike različitih žena - od vrlo mršavih do punijih. Oni muškarci koji su doživeli veći stres tokom intervjua izrazili su preferenciju prema ženama sa punijim telom. Autor studije, dr Viren Svami, objasnio je da muškarci često biraju "karakteristike zrelijeg izgleda" tokom kriznih trenutaka, jer se oblik tela doživljava kao znak fizičke i emocionalne zrelosti.

Ešli Grejem
foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Ovi rezultati takođe objašnjavaju zašto se u manje razvijenim kulturama cene obline kod žena, gde nedostatak resursa za život igra ulogu. Prethodna britanska studija je ukazala na to da čak 89 odsto muškaraca preferira da spava uz takve žene, dok 68 odsto žena veruje da su punije telo muškaraca bolji i nežniji partneri.

Savremen muškarci, saglasno rezultatima anketa, ocenjuju da punije telo deluje zdravije i da uz samopouzdanje i stil, takav izgled predstavlja privlačan faktor. Ovo istraživanje ističe da se dublji faktori nalaze iza muških preferencija i da privlačnost ide izvan površine.

Modna dizajnerka Suzana Perić ocenila modni stil predsednika Srbije!

01:50

Modna dizajnerka Suzana Perić ocenila modni stil predsednika Srbije!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.