OVO SU PRAVA LICA HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: Jedan je UŽASNO zao, drugi MRZI ljude, pogledajte KAKVI STE VI
Horoskop, Foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

OSOBINE ZODIJAKA

OVO SU PRAVA LICA HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: Jedan je UŽASNO zao, drugi MRZI ljude, pogledajte KAKVI STE VI

Većina je upoznata sa karakteristikama svakog znaka u horskopu ali kolika vas ima koj iznate o negativnim karakteristikama, sa njima se upoznajte u tekstu.

Objavljeno:

Svi već dobro znamo određene karakteristike horoskopskih znakova.

Neki od njih su izraženi više, neki manje. Neke prihvatamo da nas opisuju, a neke negiramo mnogo, iako negde u dubini duše znamo da ih posedujemo. To je posebno izraženo u onim negativnim karakteristikama.

OVAN:

Bog je prvo meni bradu stvorio, pa onda svima vama. Svi za mene, i ja sam za samog sebe. Zavoleti sebe, je početak doživotne i srećne ljubavi.

BIK:

Svakog dana u svakom pogledu, ja sam sve bogatiji. Lepo imati mnogo više nego što ti je potrebno jer, od viška glava ne boli. Ljubav ide kroz želudac i onaj ko te voli ne dira u tvoj novčanik.

BLIZANCI:

Bolje je biti živa kukavica, nego mrtva junačina. Ja ne ranim rano, ali zato grabim stalno. Vaše krupne glasine nastaju od mojih sitnih šaputanja.

RAK:

Bolje je da se junači neko drugi a ja ću navijati za njega. Bolje je biti oženjen, nego obešen. Ja sam uvek veran svom partneru u mislima, platonski i duhovno.

LAV:

Bolje je živeti jedan dan kao lav, nego sto godina kao ovca. Ja želim apsolutnu poslušnost svojih podanika. Kada ostaneš bez argumenata, onda vređaj protivnika.

Svađa
foto: Profimedia

DEVICA:

Sreća je ono što se dešava nekom drugom, a ne meni. Ako nešto treba da krene po zlu, sigurno će krenuti. Najbolje je da me dodirujete u rukavicama.

VAGA:

Lepota bez šarma je - kao udica bez mamca. Vi nikada ne možete biti toliko podli, koliko ja mogu da izgledam nivno. Moja lepota i šarm su najlepši pokloni, a gde su vaši.

ŠKORPION:

Oko za oko i zube za zub. Na moj znak neka te proguta mrak. Ono što ne možes da uradiš sam, bar pokvari drugome.

STRELAC:

Niko kao ja, jer ja sam iznad drugih. Nekada sam bio uobražen, ali oslobodio sam se i te mane - sada sam postao savršen.Sve što je ljudski, meni je zabavno da isprobam.

JARAC:

Ja volim čovečanstvo, ali ne podnosim pojedince i ljude. Grešiti je ljudski, a baciti krivicu na druge je još ljudskije. Jedna koza pokvari ono što sto pametnih glava smisli.

VODOLIJA:

Pravi neprijatelj te neće nikada napustiti. Moj prijatelj i ja imamo sve zajedničko, čak i njegovu ženu. Najbolji čovekov prijatelj - je onaj koji gleda svoja posla.

RIBE:

U vinu je istina, a ja najviše volim istinu. Ja obožavam rad, mogu satima da posmatram kako drugi rade i da uživam. Moja mašta je bogatija od vaše istine.

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.