NIKAD NE POKLANJAJTE OVE STVARI BLISKIM OSOBAMA: Smatra se da donose TUGU i NESREĆU, ali i ovo
Ilustracija, Foto: Profimedia

vaŽno

NIKAD NE POKLANJAJTE OVE STVARI BLISKIM OSOBAMA: Smatra se da donose TUGU i NESREĆU, ali i ovo

Ručni satovi su često na listi najpopularnijih poklona za novogodišnje praznike, pogotovo za muškarce. Međutim i oni se ne preporučuju, jer po narodnom verovanju ako se desi da sat stane to može da donese nesreću

Objavljeno:

Iako ih žene obožavaju i sigurni smo da bi sa oduševljenjem prihvatile cipele na poklon, možda bi bilo bolje da izbegnete da ih poklanjate. Naime, naše stare bake su verovale da ako partner ili partnerka daruju cipele to znači da će uskoro da pobegnu.

Sat

Ručni satovi su često na listi najpopularnijih poklona za novogodišnje praznike, pogotovo za muškarce. Međutim i oni se ne preporučuju, jer po narodnom verovanju ako se desi da sat stane to može da donese nesreću.

Novčanik

Par, Veridba, Prosidba, Verenički prsten, Venčanje, Svadba, Ljubav, Cveće, Poklon
foto: Profimedia

Kada je reč o poklanjanju novčanika, postoji samo jedno pravilo koje morate da ispoštujete: novčanik ne smete da poklonite prazan. U slučaju da to uradite, to može značiti da nikad nećete imati dovoljno novca.

Biseri

Ako se poklanjaju biseri se, prema narodnom verovanju. vezuju za tugu i nesreću. Prema praznoverju svaki biser predstavlja jednu suzu.

03:24

VOLIM ROĐENDANE, ALI USRED JE LETA, PA NIKAD NIKOG NEMA Angelina napunila 25 godina, a najlepši poklon dobila je od sebe same

(Espreso/NMagazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.