ZBOG OVE DIJETE GUZA VIKTORIJE BEKAM "PRŠTI" U KUPAĆEM: Napraviće ČUDO od svakog tela, ko god je PROBAO...
Viktorija Bekam, Foto: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedi

paŽnjaS

ZBOG OVE DIJETE GUZA VIKTORIJE BEKAM "PRŠTI" U KUPAĆEM: Napraviće ČUDO od svakog tela, ko god je PROBAO...

Viktorija nije klasična Britanka, pa ne pije čaj za večeru.

Objavljeno:

Skoro svako je bar jednom u životu bio na dijeti, obično su neke popularne koje daju brze rezultate. Isto tako, mnoge zanima kako poznate ličnosti održavaju top formu. Na primer, kako Viktorija Bekam održava vitku figuru.

Kada je poznati fudbaler Dejvid Bekam otkrio da njegova supruga Viktorija Bekam već 25 godina svakodnevno jede istu hranu, mnogi su bili začuđeni. Otkrio je da modni kreator jede samo ribu sa roštilja i povrće kuvano na pari. Evo detalja o njenoj ishrani:

Šta jede za doručak?

Bekam
foto: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedi

Viktorija nije klasična Britanka, pa ne pije čaj za večeru.

„Svako jutro, prvo što popijem su tri kašike jabukovog sirćeta, zatim šolja vrele vode sa limunom i još kafe“, rekla je ona za Net-A-Porter.

Uživa i u smutijima, a obožava kombinaciju jabuka, kivija, limuna, spanaća, brokolija i čia semenki, pa tako počinje dan.

Šta jede za ručak?

Pošto voli avokado, pojede ih nekoliko dnevno. Rekla je za Telegraf da jede tri do četiri dnevno, što joj je zaslužno za održavanje zdrave kože.

Isto tako, Viktorijini favoriti su sveža riba i morski plodovi, a otkrila je da postoji jedno jelo koje je označila kao ono što menja život. Ona je 2018. podelila fotografiju svog ručka na svojoj Instagram Stori, otkrivajući da je jela kuvane kozice natopljene tekilom i limetom.

Šta jede za večeru?

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: EPA/ Julio Munoz

Zamenivši tradicionalne špagete zdravom alternativom, kao što su tikvice, poznato je da jede škampe sa špageti tikvicama za večeru.

Tokom karantina zbog korona virusa, njena ćerka Harper postala je prava kuvarica i pokazala svoje veštine počastivši mamu ukusnom ribljom večerom.

Koje grickalice bira?

Dok je pokazala zdravu domaću užinu koju je poslužila svojoj deci, bivša zvezda Spice Girls priznala je da svoju želju između obroka zadovoljava zdravim semenkama. Njena užina je mešana semena natopljena organskim aminokiselinama, zamena bez glutena za soja sos.

00:02

Kruz Bekam u provodu

(Espreso/Sportlife.story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.