NAROD VERUJE DA OVAJ SASTOJAK TERA NEGATIVNU ENERGIJU IZ VAŠEG DOMA: Evo gde bi TREBALO da GA STAVITE
Morska so, Foto: Profimedia

obavezno uraditi

NAROD VERUJE DA OVAJ SASTOJAK TERA NEGATIVNU ENERGIJU IZ VAŠEG DOMA: Evo gde bi TREBALO da GA STAVITE

Ako želite da očistite vaš dom od negativne energije, morksa so biće vam od velike pomoći...

Objavljeno:

So se koristi od davnina u mnogim kulturama za prečišćavanje. Takođe je popularan mineral koji se koristi po Feng Shui (Feng Šui) principima za čišćenje kuće koja može biti ispunjena negativnom energijom. Moć morske soli leži u mineralnima koje sadrži - kalcijumu, magnezijumu, fosforu, kalijumu, natrijumu, koji su od suštinskog značaja za ukupno zdravlje čoveka i njegovu okolinu.

Morska so regeneriše vaše telo. Ukoliko morsku so udišete u sauni, ona može da očisti ceo respiratorni sistem, a ako se kupate u njoj, telo obogaćujete mineralima i izvlačite toksine...

Ali, postoji više načina za korišćenje morske soli ... posebno uz pomoć Feng Shui (Feng Šui) saveta koji vam pomažu da očistite svoj dom od loše energije i kreirate mnogo svežeg prostora. Morska so se najčešće koristi po Feng Shui-u (Feng Šui) da biste se osloboditi od negativne energije i da omogućite ravnotežu protoka Chi energije u enterijeru kuće.

Morska so
foto: Profimedia

Možete da pokušate ove jednostavne načine da očistite svoj prostor: 1. Koristite čašu kao "magnet" da privučete svu negativnu energiju iz vazduha u vašem domu. Mala činija morske soli stavljena pod krevet tokom dana izvlači stagnaciju u tom prostoru. Mnogi čašu soli stavljaju u uglovima doma, ali so treba staviti u velikom energetskom vrtlogu. So sedi jedan dan, a onda se pospe u travnjaku ispred kuće. Ne u đubre, već so treba vratiti zemlji.

2. Drugi metod je da stavite činiju ispunjenu morskom solju u uglovima kuće na severoistoku i jugozapadu. Činije soli treba ostaviti na otvorenom prostoru, a ne postavljene u ormaru. Treba ih zameniti svaka 2 meseca.

Kuhinjska so, So
foto: Profimedia

3. Operite stvari sa morskom solju i vodom. Nekoliko kašika morske soli u kofu vode je malo "energetsko pranje". Obrišite klupe, kuhinjski pod, frižider, pa čak i kadu. Mnogo energije se nalazi na ulaznim vratima, zato ne zaboravite da isperete vrata morskom solju i vodom!

4. Okupajte se u morskoj soli. Čaša ili dve morske soli u kadi je detoks i podmlađivanje. Potopiti se oko 20 minuta, a zatim se isperite dok sedite u kadi.

5. Da se ​​otarasite velike količine negativne energije u domu, lonac ili posudu ispunjenu sa morskom solju čuvajte u svakoj sobi i uklonite je posle 24 sata.

6. Ako postoji posebna prostorija iz koje želite da uklonite negativnu energiju, možete da posipate morsku so u prostoriji i ukloniti je nakon 24 sata.

7. Morska so može da se posoli do "prilaza" kuće, kako bi se zaustavila negativna energija koja ulazi u dom.

SUZANA PETRIČEVIĆ UMALO BRIZNULA U PLAČ NAKON IZNENAĐENJA ZA ROĐENDAN! Potom, upozorila neudate žene NA NARODNO VEROVANJE:

01:05

SUZANA PETRIČEVIĆ UMALO BRIZNULA U PLAČ NAKON IZNENAĐENJA ZA ROĐENDAN! Potom, upozorila neudate žene NA NARODNO VEROVANJE

(Espreso/ Ženski magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.