AKO PARTNER KAŽE OVU REČENICU SIGURNO VAS VARA: Posle ovih 9 ZNAKOVA, vreme je da PAKUJETE KOFERE I NAPUSTITE GA
Svađa, Foto: Profimedia

razvod

AKO PARTNER KAŽE OVU REČENICU SIGURNO VAS VARA: Posle ovih 9 ZNAKOVA, vreme je da PAKUJETE KOFERE I NAPUSTITE GA

Da li je vaš partner počeo duže da ostaje na poslu ili je počeo da izmišlja razloge zbog kojih mora da bude izvan kuće skoro svaki dan

Objavljeno:

Da li ste ikada osetili u stomaku čudan osećaj koji vam ukazuje na to da nešto nije kako treba?

I u tom trenutku niste mogli da shvatite šta je to u stvari? Da li je vaš partner počeo duže da ostaje na poslu ili je počeo da izmišlja razloge zbog kojih mora da bude izvan kuće skoro svaki dan? Vi vidite da je vaš partner odsutan i da vas sve više laže, ali on nikako neće da prihvati te činjenice.

Svaki znak je bitan i ukazuje na nešto, ali ne možete da pronađete dokaz. Zato vam predstavljamo 9 znakova koji tačno ukazuju na to da je u pitanju prevara. Saznajte koji su to:

Svađa, Seks, Ljubav, Potencija, Libido
foto: Horázný Josef, Štěrba Martin / ČTK / Profimedia

1. "Sviđaš mi se, ali ne znam da li te i dalje volim."

Ako nastavljate da slušate ovu ili sličnu frazu, stvari su već počele da idu u lošijem smeru i vreme je da počnete da istražujete. Ovo je jedna od onih stvari koje će vaš partner stalno ponavljati i dešava se kada partner i dalje ima neka osećanja prema vama, ali se isto tako oseća i prema drugoj osobi.

2. "Mi smo samo drugari."

Ovo je još jedan ogroman signal za vas, a ako počnete češće da ga čujete, znajte da je partner započeo "proces" u kojem nije iskren prema vama. Ako neka koleginica sa posla dobija više pažnje nego obično, bolje otvorite širom oči jer su se možda neke stvari između njih dvoje promenile. Ovo se može desiti ako ne pružate dovoljno vremena i pažnje vašem partneru.

3. Traženje privatnosti

Ako on počne odjednom da sakriva svoju privatnost nego inače, moguće je da želi nešto da sakrije od vas. Ovo se dešava kada stvari koje ste nekada radili zajedno postanu "privatne" za njega. U ovom slučaju laptop, telefon i ostala elektronika odjednom dobija zaštitu sa šifrom, a računi na kreditnoj kartici postaju sve veći. Kada se pita za razlog za postojanje takvih aktivnosti, dobićete odgovor koji naravno sve negira.

4. "Potrebno mi je vreme da budem sam."

Ako odjednom vaš partner postane zbunjen sa svojim osećanjima, ovo je znak da se partner odvaja od vas i pripaja nekom drugom. Uglavnom kada osoba želi da bude sama, razmišlja o trenutku kada će vas ostaviti.

Ljutnja, Seks, Svađa, Ljubav
foto: Anna Bizo / Alamy / Alamy / Profimedia

5. Iznenadna promena radnog vremena

Isprva ćete verovatno pomisliti da je vaš partner počeo da radi više kako bi vaša budućnost bila bolja, kao i veza, ali ako se plata ne povećava i on nikada nema novca, to može biti odgovor na mnoga pitanja.

You might think that he/she has started to work harder for the betterment of your future and the relationship, but observing no increase in salary is your answer to a lot of questions.

6. Povećanje upotrebe društvenih mreža

Preterana upotreba Twitera, Facebooka i ostalih društvenih mreža je prilično normalna činjenica današnjice, ali ako vaš partner nije pre toliko koristio recimo Facebook, a sada ne ispušta telefon iz ruku, možda znači da je nešto sasvim drugo u pitanju.

7. Tajnost u razgovorima preko telefona

Ako vaš partner počne čudno da se ponaša kada ga pitate sa kim je pričao preko telefona, to je možda znak koji tražite. Ako je bio neko koga poznajete, onda ne bi bila potrebna tajnost.

8. Povećani računi i potrošnja na kreditnim karticama

Ako st eplatili mnogo više večera i drugih stvari sa zajedničke kartice, nego što ste vi išli onda je ovo veliko "buđenje" za vas. Možda će vam reći da je sve to za dobrotvorne svrhe, ali ga ipak proverite šta je istina. Ipak je to i vaš novac.

9. Vaša sumnja

Ako se konstantno osećate neku vrstu zbunjenosti kad god nešto urade i kad pogledate koliko su se promenili, možda radi nešto iza vaših leđa. Intuicija može biti jedno od najboljih oružja koje ljudski um ima, pa ako mislite da postoji i najmanja šansa da vas partner vara, možda je to istina. Mala istraga nekada može sačuvati vezu ili makar sprečiti da budete povređeni.

PREVARA, NE NASEDAJTE: Ime vrhunskog doktora zloupotrebljeno za prodaju lažnog leka:

02:10

PREVARA, NE NASEDAJTE: Ime vrhunskog doktora zloupotrebljeno za prodaju lažnog leka

(Espreso/ Ženski magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.