EVO KOJI HOROSKOPSKI ZNAK JE ALFA U ZAVOĐENJU ALI TOTALNI PROMAŠAJ U KREVETU: Na NJEGA nikad NE BISTE POMISLILI
Ilustracija, Foto: Profimedia

HOROSKOPSKI ZNAKOVI

EVO KOJI HOROSKOPSKI ZNAK JE ALFA U ZAVOĐENJU ALI TOTALNI PROMAŠAJ U KREVETU: Na NJEGA nikad NE BISTE POMISLILI

Evo kako se neki horoskopski znakovi snalaze u ljubavi a kako u krevetu.

Objavljeno: 10:15h

Oni obožavaju kad im se neko divi i kada su u centru pažnje, obožavaju komplimente i najbolji su u osvajanju. Međutim, u krevetu su razočaranje.

Vedri, šarmantni i vatreni, za njih mislite da su najmoćniji na svakom polju, ali u seksu ipak nisu. Kada se udvaraju, vi imate utisak da sledi iskustvo u krevetu koje ćete pamtiti čitav život, međutim, u praksi nije tako. Obično se većina njih razočara u partnera Lava.

Horoskopski znak Lav želi da bude u centru pažnje, pa se tako ponaša i u krevetu, usmeren na sebe, a vi ukoliko se nađete sa pripadnikom ovog horoskopskog znaka, ostajete nezadovoljeni.

Kao šlag na tortu, Lav će očekivati da ga nakon svakog seksa hvalite i opisujete kako nikada niste bili ni sa kim boljim.

On je očaran kada se vi trudite oko njega, međutim kada dođe red na njega da i on očara vas, sve to pada u vodu jer su Lavovi obuzeti sobom i svojim zadovoljstvom.

Lav uvek misli da je najbolji u krevetu i uvek misli da daje sve od sebe kako bi zadovoljio partnera. Ukoliko tražite nekog ko će se potruditi oko vas u krevetu, Lav to svakako nije.

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/zadovoljna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.