OVOGA SE NEVINE DEVOJKE NAJVIŠE PLAŠE OSTAĆETE U ŠOKU: TO je GLAVNA STVAR u odnosu, a one DRHTE kada je VIDE
Banana u pantalonama, Foto: Freer Law / Alamy / Alamy / Profimedia

neverovatno

OVOGA SE NEVINE DEVOJKE NAJVIŠE PLAŠE OSTAĆETE U ŠOKU: TO je GLAVNA STVAR u odnosu, a one DRHTE kada je VIDE

Devojke su po prirodi krhka i osećajna stvorenja ma koliko se trudila da ne izgledaju i ne ponašaju se tako...

Objavljeno:

Čak i one koje vam danas deluju samouvereno, nekada (ne tako davno) bile su preplašena mala stvorenja koja nisu znala kako da se postave u odnosu sa muškarcima i svetom koji ih okružuje. Naročito je seks problematična kategorija, jer isti za sobom povlači brojna pitanja na koja mlade devojke vrlo često ne znaju da nađu zadovoljavajuće odgovore.

Kada su u pitanju devojke koje još uvek nisu izgubile nevinost, stvar je još komplikovanija. Iste na svakom koraku osećaju nesigurnost i neobuzdan strah, prilikom čega izbegavaju i samu pomisao na vođenje ljubavi. Iako živimo u doba kada tehnologija naprosto cveta i kada je putem interneta moguće doći do neverovatnih saznanja, u odnosnu na 20 godina unazad, nevine devojke i dalje zaziru od pojedinih stvari, uprkos objašnjenjima koja su im na dohvat ruke.

Seks
foto: Alistair Heap / Alamy / Alamy / Profimedia

Čega se to zapravo plaše nevine devojke?

Verovali ili ne prvi na listi je PENIS, odnosno njegova veličina

- Dok se lično ne upoznaju sa po kojim primerkom, devojke u izuzetno velikom broju slučajeva veruju da neće moći da podnesu njegovu veličinu. Strah od ogromnog penisa ( o kom nasuprot tome većina muškaraca mašta ) koji će im zadati neopisivu bol, razlog je broj jedan što nevine devojke izbegavaju stupanje u intimne odnose.

Druga na listi je SAMA SPOZNAJA GUBLJENJA NEVINOSTI

- Iako je isto odavno prestalo da bude dokaz poštenja i časti, još uvek postoji izuzetno veliki broj devojaka koji veruje da svoju čednost treba da pokloni isključivo svom budućem suprugu. Fascinantno je s druge strane, što dobar broj tih istih devojaka vrlo olako pristupa oralnom pa čak i analnom seksu, koji ne smatraju toliko posebnim.

Opšteprisutna BOL

- Treći razlog zbog kog mlade devojke izbegavaju da iskuse vođenje ljubavi. Sama pomisao na probijanje himena deluje užasavajuće na nevine devojke, jer one to zamišljaju kao stravično pucanje kože, koje sigurno boli do besvesti. Ono što ne znaju i u šta neće moći da poveruju, sem ako same ne dožive, jeste da prvi seks u životu ne mora da bude užasno bolan, ako se dogodi sa osobom kojoj je stalo do nje i koja će se potruditi da ista ne doživi neprijatnost i bol.

Naravno tu je i TRUDNOĆA

- Nevine devojke u najvećem broju slučajeva seks povezuju sa trudnoćom. Sve dok ne počnu da ga praktikuju i ne shvate da isti ne mora nužno da dovede do povećanja stomaka i rađanja novog života, neće vam verovati na reč da će ih kondom, pilule ili neki drugi vid kontracepcije zaštititi. Čak i kada se konačno upuste u prve seksualne avanture, mlade devojke počnu da paniče i prizivaju boga, majku i sve svete u pomoć, samo da ne budu trudne jer još nisu spremne za to ( a menstruacija im čak nije ni izostala).

vagina
foto: Profimedia

GASOVI IZ VAGINE

- Za razliku od gasova koji dolaze svi znamo od kuda, ovde se radi o istima iz vagine, kojih se mlade i neiskusne devojke užasavaju. Iako se svakako u toku seksa može desiti da damama „pobegne golub“ ako su u nekoj pozi u kojoj ne mogu da kontrolišu svoj organizam, npr od pozadi, ovde se ne radi o tom standardnom gasu. U pitanju je vazduh koji ulazi u vaginu tokom odnosa i traži način da izađe, pa se oglašava ponekad zvukom, od kog bi večina neiskusnih devojaka najradije u zemlju propala.

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/ Muški magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.