PROBAJTE
SAVRŠEN DORUČAK NE POST... Donosimo vam recept za pravi letnji obrok, gotov je za TILI ČAS
Prilikom serviranja preko fritate stavite svežu rukolu
Spremite pravi letnji doručak. Fritatu vole deca i odrasli, a tako se jednostavno sprema.
Sastojci
jaja 2
slatka pavlaka 50 ml
čeri paradajz 40 g
šargarepa 1
mladi spanać malo
maslinovo ulje malo
so po ukusu
Kako pripremiti
Izrendajte šargarepu, čeri paradajz isecite na kriške, a spanać iskidajte. Sve stavite u tiganj, dodajte jaje i pavlaku, pa sjedinite sastojke. Na veoma tihoj vatri fritatu pecite u tiganju sa malo maslinovog ulja, i to pet minuta s jedne i tri minuta sa druge strane.
Prilikom serviranja preko fritate stavite svežu rukolu i narendajte malo kačkavalja ili nekog drugog sira.
(Espreso/Blic žena)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!