GINEKOLOG PORUČIO KOJA JE NAJBOLJA FRIZURA ZA TAMO DOLE: Takvu VOLE rado da vide, smatra se NAJZDRAVIJOM
Intimna regija, Foto: Profimedia

PAŽNJA

GINEKOLOG PORUČIO KOJA JE NAJBOLJA FRIZURA ZA TAMO DOLE: Takvu VOLE rado da vide, smatra se NAJZDRAVIJOM

Ukoliko vas je ikada bilo sramota da odete kod ginekologa neobrijani, to je totalna zabluda, a evo i zašto

Objavljeno: 11:14h

Frizura je raznih, ali mnoge žene se u poslednje vreme opredeljuju za potpuno uklanjanje dlačica, evo šta o tome imaju da kažu ginekolozi i šta oni smatraju najzdravijim za vas.

Studija iz 2016. godine zaključila je da što veća količina dlaka u predelu vagine, to je bolje. Istraživači su anketirali više od 7.500 muškaraca i žena o svojim navikama za stilizovanje intimnih delova tela i otkrili su da je bilo koja vrsta depilacije koja podrazumeva potpuno uklanjanje dlaka veoma loša.

To znači da ako uklonite svaku dlačicu, vi ste u većem riziku od polno prenosivih bolesti kao što su herpes, HPV, gonoreja i hlamidija.

Vagina
foto: Profimedia

Iz razgovora sa dva ginekolog, saznali smo istu stvar, i jedan i drugi su bili za prirodan izgled . I nakon evolucije, dlačice su ostale , što znači da su tu iz nekog razloga. Dobro je poznato da je koža u tom delu jako osetljiva, i sklona infekcijama.

"Grm" je taj koji je štiti od tih negativnih uticaja, iritacija i infekcija, on ima ulogu pufera.

Ali ako baš ne možete da prihvatite "majku prirodu", onda za stilizovanje vaše intimne frizure koristite trimer. Ukoliko odlučite da to bude brijanje, svaki put koristite novi brijač, i to uradite tokom tuširanja, jer će topla voda smekšati dlačicei lakše ćete obaviti posao.

DOŠLO MI PET ŽENA S KANCEROM, TRI SU IMALE UREDAN PAPATEST Ginekolog upozorio na opasnu infekciju koja pogađa i mlađe žene:

05:11

DOŠLO MI PET ŽENA S KANCEROM, TRI SU IMALE UREDAN PAPATEST Ginekolog upozorio na opasnu infekciju koja pogađa i mlađe žene

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.